KONINGSDAG 2022 IN HELMOND WAS EEN GROOT SUCCES

Op 27 April tijdens koningsdag waren wij te gast in Helmond met dank aan jongerenwerk Helmond hebben wij een tof straatvoetbaltoernooi mogen organiseren.

We hebben een 1vs1 Panna Knock Out toernooi gehouden in de categorie u15 en 16+ waarbij de 2 winnaars een mooie beker en hun welverdiende ticket voor het NK mee naar huis namen. Het was erg druk, een geweldige sfeer, erg veel talentvolle spelers en ongelofelijk veel panna’s kortom het was een groot succes!

Entertainment met Nasser el Jackson

Om de dag extra aan te kleden was niemand minder dan Nasser el Jackson aanwezig om voor entertainment te zorgen in de pannakooi. Iedereen die het tegen hem op durfde te nemen kreeg en kans op hem uit te dagen voor een potje panna en er vielen erg veel mooie panna’s van Nasser.

Grote dank aan Jongerenwerk Helmond voor het vertrouwen en samenwerking!

In de spotlight: Rania el Jackson

Wat mij het meest aanspreekt bij straatvoetbal is dat je veel communicatie hebt met mensen binnen het kader van straatvoetbal.

In de spotlight: Bryan Ugbodaga

Waar mijn liefde is begonnen is eigenlijk door Nabil. Het is allemaal eigenlijk heel gek ik begonnen, ik speelde een potje honderdtachtigen met een paar vrienden toen kwam Nabil meedoen.

In de spotlight: Kazim Tuzcu

Voor mij is de liefde voor straatvoetbal begonnen in 2018 toen ik Nasser el Jackson leerde kennen op mijn oude voetbalvereniging. Hij gaf een show waar ik heel erg gemotiveerd door werd.