“Het optreden van Jeand Doest tijdens ons voetbalkamp was geweldig! Zeker de manier waarop ‘Easy Man’ met de kinderen om ging was leuk om te zien.”

“Gewoon heel fijn werken met Panna Knock Out! En enorme complimenten voor Nasser. Echt een inspirator, vriendelijk en dankbaar.”

“Het toernooi was perfect geregeld en het enthousiasme spatte ervan af. Professioneel en organisatorisch, maar ook pedagogisch toppers!”

“Mooi urban platform met zeer toegewijde mensen in de scene. Uit passie!”

“De straatvoetballers van Panna Knock Out zijn enthousiast en energiek en weten de kinderen helemaal mee te nemen in hun wereld. Aanrader!”

“Panna Knock Out neemt een goede sfeer mee, weet het publiek te enthousiasmeren en het contact met de doelgroep goed te onderhouden!”

“Goede en fijne communicatie en vooral het meedenken en de flexibiliteit werden zeer gewaardeerd. Echt top! Het plezier van het team straalde af op alle deelnemers en bezoekers.”

“Meedenken en flexibiliteit werden zeer gewaardeerd en het plezier van het team straalt af de bezoekers en deelnemers. Een waardevolle toevoeging voor ons evenement!”

“Het KING toernooi was een hele toffe en leuke afsluiter voor onze examenleerlingen. Er werd goed ingespeeld op de verschillende situaties en zowel de leerlingen als docenten hebben genoten!”

“Zeer professionele performance van Jasmijn en Nasser. Topentertainment gewoon!”

“Leuke groep gasten die een fantastische dag voor de jongeren hebben verzorgd die ze niet snel vergeten!”

“Goede organisatie met veel duidelijkheid naar ons toe. Topdag met veel lachende gezichten!”