GESLAAGD STRAATVOETBALTOERNOOI OP BEVRIJDINGSDAG IN VLAARDINGEN

Op 5 mei hebben we met dank aan Minters Jongerenwerk een knallend straatvoetbaltoernooi mogen organiseren in het Oranjepark in Vlaardingen. Een mooi vervolg op het Panna Knock Out toernooi Vlaardingen in 2021!

We hebben dit jaar gekozen voor een combinatie van een 3vs3 en 1vs1 Panna Knock Out toernooi om op die manier voor extra spektakel te zorgen. Zo hebben we een setting gecreëerd met 2 boardingvelden waar gedurende de dag in 2 leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar en 13+) gestreden werd voor een mooie beker. Daarnaast werd er in dezelfde leeftijdscategorieën een open Panna Knock Out toernooi gespeeld waar de winnaars met de beker en het felbegeerde NK ticket naar huis gingen.

Special guest: Nasser el Jackson

Om de jongeren extra te inspireren was Nasser el Jackson aanwezig voor een spetterende freestyle en pannashow voor de jongeren. Iedereen die dat wilde kreeg de kans om het tegen hem op te nemen in een 1 tegen 1 duel en de panna’s vlogen ons om de oren!

Grote dank aan Minters jongerenwerk voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!