GESLAAGD STRAATVOETBALTOERNOOI OP BEVRIJDINGSDAG IN VLAARDINGEN

Op 5 mei hebben we met dank aan Minters Jongerenwerk een knallend straatvoetbaltoernooi mogen organiseren in het Oranjepark in Vlaardingen. Een mooi vervolg op het Panna Knock Out toernooi Vlaardingen in 2021!

We hebben dit jaar gekozen voor een combinatie van een 3vs3 en 1vs1 Panna Knock Out toernooi om op die manier voor extra spektakel te zorgen. Zo hebben we een setting gecreëerd met 2 boardingvelden waar gedurende de dag in 2 leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar en 13+) gestreden werd voor een mooie beker. Daarnaast werd er in dezelfde leeftijdscategorieën een open Panna Knock Out toernooi gespeeld waar de winnaars met de beker en het felbegeerde NK ticket naar huis gingen.

Special guest: Nasser el Jackson

Om de jongeren extra te inspireren was Nasser el Jackson aanwezig voor een spetterende freestyle en pannashow voor de jongeren. Iedereen die dat wilde kreeg de kans om het tegen hem op te nemen in een 1 tegen 1 duel en de panna’s vlogen ons om de oren!

Grote dank aan Minters jongerenwerk voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

NK Panna Knock Out 2023

Het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 vindt wederom plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!