GESLAAGD STRAATVOETBALTOERNOOI OP BEVRIJDINGSDAG IN VLAARDINGEN

Op 5 mei hebben we met dank aan Minters Jongerenwerk een knallend straatvoetbaltoernooi mogen organiseren in het Oranjepark in Vlaardingen. Een mooi vervolg op het Panna Knock Out toernooi Vlaardingen in 2021!

We hebben dit jaar gekozen voor een combinatie van een 3vs3 en 1vs1 Panna Knock Out toernooi om op die manier voor extra spektakel te zorgen. Zo hebben we een setting gecreëerd met 2 boardingvelden waar gedurende de dag in 2 leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar en 13+) gestreden werd voor een mooie beker. Daarnaast werd er in dezelfde leeftijdscategorieën een open Panna Knock Out toernooi gespeeld waar de winnaars met de beker en het felbegeerde NK ticket naar huis gingen.

Special guest: Nasser el Jackson

Om de jongeren extra te inspireren was Nasser el Jackson aanwezig voor een spetterende freestyle en pannashow voor de jongeren. Iedereen die dat wilde kreeg de kans om het tegen hem op te nemen in een 1 tegen 1 duel en de panna’s vlogen ons om de oren!

Grote dank aan Minters jongerenwerk voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.

In de spotlight: Rocky Hehakaija

Deze week staat Rocky Hehakaija in de spotlight. In dit interview lees je hoe Rocky haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is, en kom je meer te weten over hoe zij over de straatvoetbal en panna community denkt.