KONINGSDAG 2022 IN HELMOND WAS EEN GROOT SUCCES

Op 27 April tijdens koningsdag waren wij te gast in Helmond met dank aan jongerenwerk Helmond hebben wij een tof straatvoetbaltoernooi mogen organiseren.

We hebben een 1vs1 Panna Knock Out toernooi gehouden in de categorie u15 en 16+ waarbij de 2 winnaars een mooie beker en hun welverdiende ticket voor het NK mee naar huis namen. Het was erg druk, een geweldige sfeer, erg veel talentvolle spelers en ongelofelijk veel panna’s kortom het was een groot succes!

Entertainment met Nasser el Jackson

Om de dag extra aan te kleden was niemand minder dan Nasser el Jackson aanwezig om voor entertainment te zorgen in de pannakooi. Iedereen die het tegen hem op durfde te nemen kreeg en kans op hem uit te dagen voor een potje panna en er vielen erg veel mooie panna’s van Nasser.

Grote dank aan Jongerenwerk Helmond voor het vertrouwen en samenwerking!

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.