KONINGSDAG 2022 IN HELMOND WAS EEN GROOT SUCCES

Op 27 April tijdens koningsdag waren wij te gast in Helmond met dank aan jongerenwerk Helmond hebben wij een tof straatvoetbaltoernooi mogen organiseren.

We hebben een 1vs1 Panna Knock Out toernooi gehouden in de categorie u15 en 16+ waarbij de 2 winnaars een mooie beker en hun welverdiende ticket voor het NK mee naar huis namen. Het was erg druk, een geweldige sfeer, erg veel talentvolle spelers en ongelofelijk veel panna’s kortom het was een groot succes!

Entertainment met Nasser el Jackson

Om de dag extra aan te kleden was niemand minder dan Nasser el Jackson aanwezig om voor entertainment te zorgen in de pannakooi. Iedereen die het tegen hem op durfde te nemen kreeg en kans op hem uit te dagen voor een potje panna en er vielen erg veel mooie panna’s van Nasser.

Grote dank aan Jongerenwerk Helmond voor het vertrouwen en samenwerking!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out