KONINGSDAG 2022 IN HELMOND WAS EEN GROOT SUCCES

Op 27 April tijdens koningsdag waren wij te gast in Helmond met dank aan jongerenwerk Helmond hebben wij een tof straatvoetbaltoernooi mogen organiseren.

We hebben een 1vs1 Panna Knock Out toernooi gehouden in de categorie u15 en 16+ waarbij de 2 winnaars een mooie beker en hun welverdiende ticket voor het NK mee naar huis namen. Het was erg druk, een geweldige sfeer, erg veel talentvolle spelers en ongelofelijk veel panna’s kortom het was een groot succes!

Entertainment met Nasser el Jackson

Om de dag extra aan te kleden was niemand minder dan Nasser el Jackson aanwezig om voor entertainment te zorgen in de pannakooi. Iedereen die het tegen hem op durfde te nemen kreeg en kans op hem uit te dagen voor een potje panna en er vielen erg veel mooie panna’s van Nasser.

Grote dank aan Jongerenwerk Helmond voor het vertrouwen en samenwerking!

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.