EEN GESLAAGD STRAATVOETBAL TOERNOOIN IN HUIZEN

Op 28 April hebben wij met dank aan Versa Welzijn een succesvol straatvoetbaltoernooi mogen organiseren in Huizen.

We hebben een 1vs1 open Panna Knock Out toernooi gehouden in Huizen met 1 leeftijdscategorie waarbij de 2 finalisten een ticket hebben verdiend voor het NK Panna, daarnaast kreeg de winnaar van het toernooi ook nog een mooie beker mee naar huis.

Special guest: Nasser el Jackson

Om de jongeren extra te inspireren was Nasser el Jackson aanwezig voor een spetterende freestyle en pannashow voor de jongeren. Iedereen die dat wilde kreeg de kans om het tegen hem op te nemen in een 1 tegen 1 duel en de panna’s vielen erg snel!

Met grote dank aan Versa Welzijn voor de samenwerking van dit toernooi.

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!