NASSER EL JACKON TE GAST BIJ 75 JAAR VV LEKVOGELS

Op zaterdag 11 juni stond het 75-jarig jubileum van VV Lekvogels op de planning. Oorspronkelijk zou dit al in 2020 gevierd worden maar destijds gooide de COVID-19 situatie natuurlijk roet in het eten. Nu was het eindelijk zover; Nasser mocht een feestje gaan bouwen!

De club had de hele week al verschillende festiviteiten op de planning staan. Zo was er een sponsoravond, Bingoavond, een ‘Vrienden van Lekvogels toernooi’ en ook een feestavond. Op zaterdagmiddag stond zelfs een wedstrijd tegen het Lucky Ajax van onder andere Sjaak Swart op de planning!

Interactieve freestyle- en panna show

Na deze wedstrijd was het dan eindelijk de beurt aan Nasser el Jackson. Onder het genot van de muziek van een DJ begon hij aan zijn freestyle- en pannashow. Al snel kreeg hij het publiek hiermee op de banken en het werd drukker en drukker. Vooral de jeugd genoot van zijn skills en het enthousiasme spatte er bij jong en oud van af!

Nasser el Jackson boeken?

Ook genieten van een spectaculaire show en/of workshop van Nasser tijdens een jubileumdag, sportdag, seizoensafsluiting of andere gelegenheid? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out