NASSER EL JACKON TE GAST BIJ 75 JAAR VV LEKVOGELS

Op zaterdag 11 juni stond het 75-jarig jubileum van VV Lekvogels op de planning. Oorspronkelijk zou dit al in 2020 gevierd worden maar destijds gooide de COVID-19 situatie natuurlijk roet in het eten. Nu was het eindelijk zover; Nasser mocht een feestje gaan bouwen!

De club had de hele week al verschillende festiviteiten op de planning staan. Zo was er een sponsoravond, Bingoavond, een ‘Vrienden van Lekvogels toernooi’ en ook een feestavond. Op zaterdagmiddag stond zelfs een wedstrijd tegen het Lucky Ajax van onder andere Sjaak Swart op de planning!

Interactieve freestyle- en panna show

Na deze wedstrijd was het dan eindelijk de beurt aan Nasser el Jackson. Onder het genot van de muziek van een DJ begon hij aan zijn freestyle- en pannashow. Al snel kreeg hij het publiek hiermee op de banken en het werd drukker en drukker. Vooral de jeugd genoot van zijn skills en het enthousiasme spatte er bij jong en oud van af!

Nasser el Jackson boeken?

Ook genieten van een spectaculaire show en/of workshop van Nasser tijdens een jubileumdag, sportdag, seizoensafsluiting of andere gelegenheid? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

NK Panna Knock Out 2023

Het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 vindt wederom plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!