KONINGSDAG 2022 IN SCHERPENZEEL WEER GROOT SUCCES

Na het succes van de edities in 2018 en 2019 zijn we door de Oranjevereniging Scherpenzeel weer gevraagd om een invulling te verzorgen voor de jeugd tijdens Koningsdag.

Jaarlijks wordt in het prachtige Park Scherpenzeel een uitgebreid programma neergezet voor de Scherpenzeelse gemeenschap. Van kindertheater tot podiumoptredens, allerlei soorten catering en natuurlijk een sportief programma voor de jeugd, dit keer tijdens Koningsdag.

Voetbalpark

Om het sportieve programma vorm te geven hebben we gekozen voor een voetbalpark met verschillende van onze attracties zoals natuurlijk een pannakooi maar ook Voetbaldart XL, de snelheidsmeter, een gatendoel en zelfs Headis. De hele dag door was er een mooie doorloop en uiteindelijk hebben we meer dan 300 deelnemers gehad bij de verschillende onderdelen.

Entertainment met Easy Man

Om de dag extra aan te kleden was niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen panna Easy Man aanwezig om voor entertainment te zorgen in de pannakooi. Easy Man was hier al een bekend gezicht en ook dit jaar weer razend populair. De panna’s, foto’s en handtekeningen vlogen je om de oren. Wij danken de Oranjevereniging Scherpenzeel voor het vertrouwen en de wederom geslaagde samenwerking!

Volgend jaar met uw Oranjevereniging ook een sportief Koningsdag programma neerzetten met straatvoetbal en/of meerdere andere urban sports? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!