SUCCESVOLLE 3E SAMENWERKING MET WVE VOETBALPROMOTIEDAGEN

De WvE Voetbalpromotiedagen zijn een begrip in Boskoop en omstreken. Elk jaar weer (m.u.v. de Coronajaren) beleven zo’n 100 kinderen van 6 t/m 12 jaar hier 3 dagen voetbalplezier. Wij zijn daarom trots dat we hier voor de 3e keer mee invulling aan mochten geven op 2 en 3 mei.

Om de Voetbalpromotiedagen spectaculair te starten hebben we gekozen voor een freestyle- en pannashow van Nasser el Jackson. Deze werd weer vol enthousiasme en met luid applaus ontvangen door de kids! Nadat Nasser al zijn skills uit de kast had gehaald was het tijd voor een ‘Q&A’. “Wat eet jij dat je zoveel trucs kan?” en  “Kan je 2 keer ‘rond de wereld’?” zijn zomaar twee van de originele vragen die vanuit het publiek kwamen. Mooi begin van de driedaagse!

Voetbalpark met diverse onderdelen

Na die spetterende opening en een openingswoord met uitleg van onze eventmanager Nick was het op maandag tijd voor een voetbalpark met verschillende van onze onderdelen. Naast de officiele Panna Knock Out pannakooi waren bijvoorbeeld ook het Voetbaldart , het Voetvolley, een Gatengoal en de unieke ICON Q onderdeel hiervan.

Ook op zoek naar een vernieuwende invulling voor een voetbalkamp of voetbaldagen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee en gaan altijd voor een 10! Maar op ons gemiddelde van 9,6 bij Klantenvertellen zijn we natuurlijk ook al trots. Mail vrijblijvend naar info@pannaknockout.nl voor meer informatie of bel ons gerust op 010-3101048.

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!