Sem van Gorp: ‘Doe iets wat je leuk vindt en luister niet naar wat andere zeggen’

Vandaag zijn we weer terug met een nieuw interview. Dit keer is het interview met Sem van Gorp. Hierin lees je onder andere wat zijn dromen en ambities zijn in het straatvoetbal en nog veel meer.

.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn liefde en passie is begonnen door Nasser El Jackson. Ik vond het heel mooi om te zien hoe hij met de bal aan het ‘toveren’ was en dat hij binnen een paar seconden mensen een panna kon geven. Dit terwijl ik dacht dat dit bijna onmogelijk was om te doen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij heel erg aanspreekt bij panna is dat je heel veel respect hebt voor elkaar en dat je jouw eigen creativiteit kan gebruiken.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Ik heb afgelopen jaar voor het eerst meegedaan aan het NK Panna Knock Out. Hier ben ik niet verder gekomen dan de groepsfase, maar heb wel genoten en meer geleerd van andere hele goede straatvoetballers om mij heen.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Ik zou Teun en Jos kiezen, want ze hebben allebei veel creativiteit en zijn heel erg snel met de bal.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Ik heb zeker zo mijn dromen. In het Team El Jackson community komen is een hele grote droom voor mij. Ook hoop ik bij NK PKO 2023 ver te komen en meer andere kinderen te kunnen inspireren en motiveren om ook te gaan straatvoetballen net als ik.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Ik zou mijzelf omschrijven als een snelle speler, iemand die heel erg behendig is met de bal en iemand die veel respect heeft voor de ander.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna?

De inspiratiebron voor mij is Nasser El Jackson, omdat hij heel creatief en snel met de bal is. Daarnaast vind ik het erg mooi dat hij mensen inspireert om ook te gaan straatvoetballen en dat hij graag mensen helpt.

Wil je nog iets kwijt?

Doe iets wat je leuk vindt en luister niet wat andere tegen je zeggen. Geloof ook in jezelf en in je dromen, want dan kom je er zeker.

Volg Sem op Instagram en TikTok

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!