Sem van Gorp: ‘Doe iets wat je leuk vindt en luister niet naar wat andere zeggen’

Vandaag zijn we weer terug met een nieuw interview. Dit keer is het interview met Sem van Gorp. Hierin lees je onder andere wat zijn dromen en ambities zijn in het straatvoetbal en nog veel meer.

.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn liefde en passie is begonnen door Nasser El Jackson. Ik vond het heel mooi om te zien hoe hij met de bal aan het ‘toveren’ was en dat hij binnen een paar seconden mensen een panna kon geven. Dit terwijl ik dacht dat dit bijna onmogelijk was om te doen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij heel erg aanspreekt bij panna is dat je heel veel respect hebt voor elkaar en dat je jouw eigen creativiteit kan gebruiken.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Ik heb afgelopen jaar voor het eerst meegedaan aan het NK Panna Knock Out. Hier ben ik niet verder gekomen dan de groepsfase, maar heb wel genoten en meer geleerd van andere hele goede straatvoetballers om mij heen.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Ik zou Teun en Jos kiezen, want ze hebben allebei veel creativiteit en zijn heel erg snel met de bal.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Ik heb zeker zo mijn dromen. In het Team El Jackson community komen is een hele grote droom voor mij. Ook hoop ik bij NK PKO 2023 ver te komen en meer andere kinderen te kunnen inspireren en motiveren om ook te gaan straatvoetballen net als ik.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Ik zou mijzelf omschrijven als een snelle speler, iemand die heel erg behendig is met de bal en iemand die veel respect heeft voor de ander.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna?

De inspiratiebron voor mij is Nasser El Jackson, omdat hij heel creatief en snel met de bal is. Daarnaast vind ik het erg mooi dat hij mensen inspireert om ook te gaan straatvoetballen en dat hij graag mensen helpt.

Wil je nog iets kwijt?

Doe iets wat je leuk vindt en luister niet wat andere tegen je zeggen. Geloof ook in jezelf en in je dromen, want dan kom je er zeker.

Volg Sem op Instagram en TikTok

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.