Het Rotterdams Kampioenschap was weer spectaculair!

Kwalificatie voor het kampioenschap

Het Rotterdams Kampioenschap Panna Knock Out was een succes. Voordat het kampioenschap van start kon gaan moesten de beste straatvoetballers van Rotterdam natuurlijk worden geselecteerd. Dit zijn er acht geworden en degene die niet waren geselecteerd hadden ook nog een kans. Tijdens de eerste editie van de RSCW Southside Blockparty op zaterdag 17 december konden de verschillende straatvoetballers strijden voor de beker, een ticket voor het NK bemachtigen en er zouden twee voetballer geselecteerd worden voor het Rotterdamse Kampioenschap Panna Knock Out op zondag 18 december.

Aymane was de voetballer die het toernooi had gewonnen en was hiermee dus geselecteerd voor het Rotterdamse Kampioenschap Panna Knock Out. Hiernaast had hij ook nog een ticket bemachtigd voor het NK Panna Knock Out.

De strijd om de titel

Iedereen was nu geselecteerd en het Rotterdams Kampioenschap kon van start gaan. Het enthousiasme spatte ervan af en de spelers gingen in twee poules van vijf de strijd met elkaar aan om de titel Rotterdams kampioen Panna Knock Out te kunnen bemachtigen. Hierbij was Adrés aanwezig als scheidsrechter en werden de wedstrijden verder ook nog beoordeeld door een aantal straatvoetbal pro’s! Dit waren Jeand Doest (ook wel Easy Man), Illias Tajdirti en Elray Castelen. Dit was dan ook de eerste editie van het Rotterdams Kampioenschap waarin we met skill judges hebben gewerkt.

De ene na de andere panna werd gemaakt en al snel viel er een jonge straatvoetballer erg op, deze voetballer is Milan. Hij deed het erg goed en was daarmee dan ook de publiekslieveling. Hij heeft de finale helaas niet gehaald, maar hoorde wel bij een van de beste van het toernooi. De finale was Nabil tegen Saajan. Saajan had in het begin de overhand, maar zoals je weet kan er wel maar een met de titel vandoor gaan en dat was hier Nabil el Jackson. Hij is vanaf nu officieel de nieuwe Rotterdamse kampioen Panna Knock Out.

Check hieronder de sfeerimpressie van het Rotterdams Kampioenschap 2022! Wil je op de hoogte blijven van alle events? Check dan onze Instagram @pannaknockoutbenelux!  

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!