YOUNES EL JACKSON: ALS JE IETS WILT MOET JE ERVOOR GAAN EN ALLE NEGATIEVE DINGEN VAN JE AFSCHUIVEN.

Deze week hebben we een interview met Younes el Jackson! In dit interview lees je welke dromen en ambities Younes heeft.

Had je verwacht het NK Panna Knock Out te winnen?

Ja, een dag van tevoren was ik nog heel zelfverzekerd en zei ik tegen Nasser El Jackson in de auto: “die titel is morgen van mij”.

Hoe heb je naar het NK Panna Knock Out toegewerkt?

De laatste tijd heb ik wat panna getraind met Team El Jackson.

Hoe heb je het NK Panna Knock Out 2022 ervaren?

Heel leuk, vol spanningen, na een lange afwezigheid heb ik terug mogen presteren op een panna kampioenschap. Heb mezelf goed rustig kunnen houden. En tevreden dat ik naast de zakelijkheid in het spel (scoren) ook heb laten zien dat skills een heel belangrijke punt zijn.

Waar is jouw liefde en passie voor straatvoetbal begonnen?

In 2013 is mijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen door urenlang YouTube filmpjes te kijken, zelf de bal te pakken en te experimenteren. Uiteindelijk meedoen aan evenementen, nieuwe mensen leren kennen zoals Ilyas Touba & Nasser El Jackson. We inspireerde en motiveerde elkaar om alleen maar beter te worden en tot de dag van vandaag zijn we nog steeds elkaars motivatie?

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen, en welke 2 medespelers zou je kiezen voor een potje 3vs3?

Ik had het wel lastig tegen Adje in de halve-finale, maar dat komt ook omdat we een tijdje stil stonden en ineens de halve finale moesten spelen.

Voor een 3vs3 zou ik zeggen Soufian El Jackson en Saif El Jackson.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen in het straatvoetbal? Ik zou zeggen shows in het buitenland en de hele wereld rondreizen, andere straatvoetballers van ver ontmoeten en onze ervaringen delen. Ook niet te vergeten, groeien met heel Team El Jackson waar Nasser en ik aan begonnen zijn en dat dit hopelijk nog een hele geschiedenis en toekomst met zich mee gaat brengen!

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Ik zou mezelf beschrijven als: creatief, gedisciplineerd en zelfverzekerd.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? 

Sowieso Nasser El Jackson! Sinds dag 1 dat ik hem kende en nu nog steeds blijft hij mij verbazen en inspireren, heb ook veel van hem geleerd en dat zal je ook wel merken aan mijn speelstijl.

Ook Ilyas Touba grote inspiratie in de game!

Wil je nog iets kwijt?

Ben een lange tijdje weggeweest en nu pas een kleine jaartje ben ik weer in de game. Dat vooral door steun van Nasser en heel Team El Jackson

Boodschap voor de nieuwe generatie: Als je iets wilt moet je ervoor gaan en alle negatieve dingen van je afschuiven, als je erin blijft geloven en hard traint dan ga je ooit bereiken waar je wilt zijn en zelfs meer!

Volg Younes el Jackson ook op insta! 

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out