Panna Knock Out in Hoogeveen was een spektakel

In dit item lees je meer over wat er gebeurde tijdens het Panna Knock Out toernooi in Hoogeveen op 6 januari.

Mooie opkomst ondanks het koude weer

Op vrijdag 6 januari was het weer tijd voor een Panna Knock Out toernooi en dit keer in Hoogeveen. Ondanks het koude weer waren er nog steeds meer dan 50 straatvoetballers aanwezig om dit toernooi tot een succes te kunnen maken. De deelnemers streden hier om een beker en een ticket voor het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out. Het ticket voor het NK Panna Knock Out maakte dit toernooi nog spannender en competitiever. Iedereen wilde natuurlijk een stap dichterbij het Nederlands Kampioenschap komen en was dan ook super fanatiek.

De finales

De finales waren een waar spektakel, vol met verrassende panna’s en indrukwekkende trucs die het publiek nog enthousiaster maakten. De deelnemers waren daarnaast fanatieker dan ooit wat zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. De organisatie was dan ook erg tevreden over het verloop van deze dag.

Nasser el Jackson

Een andere reden waardoor de organisatie tevreden kon zijn was door de spectaculaire show van de straatvoetbal influencer Nasser el Jackson. Hij vermaakte het publiek met zijn indrukwekkende trucs en bracht zo een glimlach op het gezicht van de aanwezige jongeren. Dit deed hij onder andere door elke uitdager wel een keer een panna te geven onder het geluid van Urban muziek. Tot slot was het Panna Knock Out toernooi in Hoogeveen dus een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Misschien zien we jou wel bij de volgende editie!

Met dank aan SWW Hoogeveen

Check onze Instagram voor meer content: @pannaknockoutbenelux

 

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!