Panna Knock Out in Hoogeveen was een spektakel

In dit item lees je meer over wat er gebeurde tijdens het Panna Knock Out toernooi in Hoogeveen op 6 januari.

Mooie opkomst ondanks het koude weer

Op vrijdag 6 januari was het weer tijd voor een Panna Knock Out toernooi en dit keer in Hoogeveen. Ondanks het koude weer waren er nog steeds meer dan 50 straatvoetballers aanwezig om dit toernooi tot een succes te kunnen maken. De deelnemers streden hier om een beker en een ticket voor het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out. Het ticket voor het NK Panna Knock Out maakte dit toernooi nog spannender en competitiever. Iedereen wilde natuurlijk een stap dichterbij het Nederlands Kampioenschap komen en was dan ook super fanatiek.

De finales

De finales waren een waar spektakel, vol met verrassende panna’s en indrukwekkende trucs die het publiek nog enthousiaster maakten. De deelnemers waren daarnaast fanatieker dan ooit wat zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. De organisatie was dan ook erg tevreden over het verloop van deze dag.

Nasser el Jackson

Een andere reden waardoor de organisatie tevreden kon zijn was door de spectaculaire show van de straatvoetbal influencer Nasser el Jackson. Hij vermaakte het publiek met zijn indrukwekkende trucs en bracht zo een glimlach op het gezicht van de aanwezige jongeren. Dit deed hij onder andere door elke uitdager wel een keer een panna te geven onder het geluid van Urban muziek. Tot slot was het Panna Knock Out toernooi in Hoogeveen dus een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Misschien zien we jou wel bij de volgende editie!

Met dank aan SWW Hoogeveen

Check onze Instagram voor meer content: @pannaknockoutbenelux

 

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.

In de spotlight: Rocky Hehakaija

Deze week staat Rocky Hehakaija in de spotlight. In dit interview lees je hoe Rocky haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is, en kom je meer te weten over hoe zij over de straatvoetbal en panna community denkt.