EEN GESLAAGD STRAATVOETBAL TOERNOOIN IN HUIZEN

Op 28 April hebben wij met dank aan Versa Welzijn een succesvol straatvoetbaltoernooi mogen organiseren in Huizen.

We hebben een 1vs1 open Panna Knock Out toernooi gehouden in Huizen met 1 leeftijdscategorie waarbij de 2 finalisten een ticket hebben verdiend voor het NK Panna, daarnaast kreeg de winnaar van het toernooi ook nog een mooie beker mee naar huis.

Special guest: Nasser el Jackson

Om de jongeren extra te inspireren was Nasser el Jackson aanwezig voor een spetterende freestyle en pannashow voor de jongeren. Iedereen die dat wilde kreeg de kans om het tegen hem op te nemen in een 1 tegen 1 duel en de panna’s vielen erg snel!

Met grote dank aan Versa Welzijn voor de samenwerking van dit toernooi.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.

In de spotlight: Rocky Hehakaija

Deze week staat Rocky Hehakaija in de spotlight. In dit interview lees je hoe Rocky haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is, en kom je meer te weten over hoe zij over de straatvoetbal en panna community denkt.

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

Met dank aan de Foot Locker Foundation en Laureus kunnen we tientallen Rotterdamse jongeren een steuntje in de rug geven!