SUCCESVOLLE 3E SAMENWERKING MET WVE VOETBALPROMOTIEDAGEN

De WvE Voetbalpromotiedagen zijn een begrip in Boskoop en omstreken. Elk jaar weer (m.u.v. de Coronajaren) beleven zo’n 100 kinderen van 6 t/m 12 jaar hier 3 dagen voetbalplezier. Wij zijn daarom trots dat we hier voor de 3e keer mee invulling aan mochten geven op 2 en 3 mei.

Om de Voetbalpromotiedagen spectaculair te starten hebben we gekozen voor een freestyle- en pannashow van Nasser el Jackson. Deze werd weer vol enthousiasme en met luid applaus ontvangen door de kids! Nadat Nasser al zijn skills uit de kast had gehaald was het tijd voor een ‘Q&A’. “Wat eet jij dat je zoveel trucs kan?” en  “Kan je 2 keer ‘rond de wereld’?” zijn zomaar twee van de originele vragen die vanuit het publiek kwamen. Mooi begin van de driedaagse!

Voetbalpark met diverse onderdelen

Na die spetterende opening en een openingswoord met uitleg van onze eventmanager Nick was het op maandag tijd voor een voetbalpark met verschillende van onze onderdelen. Naast de officiele Panna Knock Out pannakooi waren bijvoorbeeld ook het Voetbaldart , het Voetvolley, een Gatengoal en de unieke ICON Q onderdeel hiervan.

Ook op zoek naar een vernieuwende invulling voor een voetbalkamp of voetbaldagen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee en gaan altijd voor een 10! Maar op ons gemiddelde van 9,6 bij Klantenvertellen zijn we natuurlijk ook al trots. Mail vrijblijvend naar info@pannaknockout.nl voor meer informatie of bel ons gerust op 010-3101048.

In de spotlight: Nabil el Jackson

In de spotlight: Rania el Jackson

Wat mij het meest aanspreekt bij straatvoetbal is dat je veel communicatie hebt met mensen binnen het kader van straatvoetbal.

In de spotlight: Bryan Ugbodaga

Waar mijn liefde is begonnen is eigenlijk door Nabil. Het is allemaal eigenlijk heel gek ik begonnen, ik speelde een potje honderdtachtigen met een paar vrienden toen kwam Nabil meedoen.