MO EL OTMANI: NIKS IS FOUT EN ALS IETS FOUT GAAT PAK JE HET OP EN GA JE WEER VERDER.

Deze week hebben we een interview met Mo el Otmani! In dit interview lees je wat Mo het meest aanspreekt aan straatvoetbal en panna!

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Ik speelde altijd op het pleintje na school samen met paar vrienden en het was echt leuk totdat er steeds meer mensen kwamen en je moest spelen tegen ouderen om je zelf te laten zien en als je had verloren dacht ik in me zelf ik ga trainen en volgende keer pak ik hem.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

De creativiteit, je mag alles doen en proberen. Niks is fout en als het fout gaat dan pak je het weer op en ga je verder.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

1 x Nederlands kampioen, panna gegeven aan El Jacksons die heel ervaren zijn als jongste in de u15 en 2e geworden op het NK Panna Knock Out.

Tegen wie zou je ooit nog willen spelen in een potje panna?

Soufian Bencok, hij is mijn voorbeeld in de panna wereld vanwege zijn creativiteit, mindset en inzicht en door hem ben ik begonnen.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Als ik bijvoorbeeld geen profvoetballer word dan ga ik zeker iets doen met panna of straat of zaalvoetbal omdat ik er goed in ben vanwege m’n techniek.

Wat zijn jouw kwaliteiten als straatvoetballer en tijdens een potje panna?

Ik zie wanneer iemand instapt ben snel en heel creatief.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? 

Ilyass Toubzz en Soufian Bencok

Volg Mo el Otmani ook op Instagram!

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!