Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Feyenoord wint tumultueuze bekerfinale tegen NEC in De Kuip

Afgelopen zondag was het een historische dag in De Kuip, waar Feyenoord en NEC streden om de KNVB-beker. Ondanks incidenten op de tribunes en een rode kaart voor Feyenoord, trokken de Rotterdammers aan het langste eind met een 1-0 overwinning. Maar naast de voetbalstrijd was er nog iets opmerkelijks te vinden op het terrein van De Kuip: onze Panna Knock Out pannakooi!

PannaKO aanwezig bij de finale!

Tijdens de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC was onze pannakooi een extra attractie voor de fans. Voetballiefhebbers konden zelf panna proberen of genieten van de skills van anderen. Misschien heeft één van de spelers zelfs een panna uitgevoerd tijdens de wedstrijd!

Kortom, de pannakooi voegde een vleugje straatvoetbal toe aan de bekerfinale en gaf fans de kans om hun eigen panna-moment te beleven. Een mooie toevoeging aan een al spannende wedstrijd.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.

In de spotlight: Rocky Hehakaija

Deze week staat Rocky Hehakaija in de spotlight. In dit interview lees je hoe Rocky haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is, en kom je meer te weten over hoe zij over de straatvoetbal en panna community denkt.

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

Met dank aan de Foot Locker Foundation en Laureus kunnen we tientallen Rotterdamse jongeren een steuntje in de rug geven!