Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

WvE Voetbalpromotiedagen bij v.v. Floreant in Boskoop

WvE Voetbalpromotiedagen

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Of ze veel of weinig ervaring hebben met voetbal, maakt niet uit. Tijdens deze dagen kunnen ze deelnemen aan leuke en afwisselende voetbalspelletjes, waarbij sportiviteit centraal staat.

Nasser El Jackson opening

Freestyle show van Nasser El Jackson bij de start van de WvE Voetbalpromotiedagen

De WvE voetbalpromotiedagen worden afgetrapt met een mooie freestyle show van niemand minder dan Nasser El Jackson. Wederom liet hij zien dat hij moeiteloos panna’s kan geven met zijn ogen dicht. Dat hij de bal als een magneet bij zijn lichaam kan houden tijdens de vetste tricks, werd wel duidelijk.

Al 4 jaar lang geslaagde dagen!

De WvE voetbalpromotiedagen zijn al vier jaar lang een succes dankzij de attracties van Panna Knock Out. Panna KO levert al geruime tijd de benodigde voetbalattracties voor dit evenement. Kinderen kunnen hun voetbalvaardigheden verbeteren en ze kunnen nieuwe vrienden maken. Kortom, de kids hebben één en al plezier op het veld.

Voetbalvereniging Floreant, gevestigd aan de Hoogeveenseweg 17 in Boskoop, verwelkomt alle enthousiaste jonge voetballers om deel te nemen aan deze sportieve dagen. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website van de WvE voetbalpromotiedagen.

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out