Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Feyenoord wint tumultueuze bekerfinale tegen NEC in De Kuip

Afgelopen zondag was het een historische dag in De Kuip, waar Feyenoord en NEC streden om de KNVB-beker. Ondanks incidenten op de tribunes en een rode kaart voor Feyenoord, trokken de Rotterdammers aan het langste eind met een 1-0 overwinning. Maar naast de voetbalstrijd was er nog iets opmerkelijks te vinden op het terrein van De Kuip: onze Panna Knock Out pannakooi!

PannaKO aanwezig bij de finale!

Tijdens de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC was onze pannakooi een extra attractie voor de fans. Voetballiefhebbers konden zelf panna proberen of genieten van de skills van anderen. Misschien heeft één van de spelers zelfs een panna uitgevoerd tijdens de wedstrijd!

Kortom, de pannakooi voegde een vleugje straatvoetbal toe aan de bekerfinale en gaf fans de kans om hun eigen panna-moment te beleven. Een mooie toevoeging aan een al spannende wedstrijd.

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!