Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Feyenoord wint tumultueuze bekerfinale tegen NEC in De Kuip

Afgelopen zondag was het een historische dag in De Kuip, waar Feyenoord en NEC streden om de KNVB-beker. Ondanks incidenten op de tribunes en een rode kaart voor Feyenoord, trokken de Rotterdammers aan het langste eind met een 1-0 overwinning. Maar naast de voetbalstrijd was er nog iets opmerkelijks te vinden op het terrein van De Kuip: onze Panna Knock Out pannakooi!

PannaKO aanwezig bij de finale!

Tijdens de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC was onze pannakooi een extra attractie voor de fans. Voetballiefhebbers konden zelf panna proberen of genieten van de skills van anderen. Misschien heeft één van de spelers zelfs een panna uitgevoerd tijdens de wedstrijd!

Kortom, de pannakooi voegde een vleugje straatvoetbal toe aan de bekerfinale en gaf fans de kans om hun eigen panna-moment te beleven. Een mooie toevoeging aan een al spannende wedstrijd.

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out