PANNA KNOCK OUT KATENDRECHT

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL Foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Verloop van het toernooi

Bij de competitie waren er veel jonge kinderen aanwezig die in de categorie U12 belandden. De rest van de categorieën werden dit toernooi gemixt in een open toernooi. Normaal gesproken zouden dit de categorieën zijn waar iedereen in verdeeld wordt:

  • – U12 (t/m 12 jaar)
  • – U15 (13 t/m 15 jaar)
  • – 16+ (16 jaar en ouder)
  • – Meiden

Back on track!

Dit was ons eerste toernooi van het hoogseizoen en de sfeer zat er gelijk goed in. Het was duidelijk te merken dat iedereen het naar zijn zin had. Bekende gezichten van Panna Knock Out kwamen vanuit het hele land om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Ook waren veel mensen van Team El Jackson aanwezig die lieten zien dat zij vaardig zijn met de bal.

Nasser El Jackson

In het begin gaf Nasser El Jackson een mooie freestyle show zoals we bij hem gewend zijn. De bal rolde rustig van de ene schouder naar de andere schouder, hij controleerde de bal met zijn hoofd en daarna weer met zijn voet. Kortom, wat deze jongen heeft neergezet was een spektakel!

SOL Foundation bedankt!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out