Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Feyenoord en Panna Knock Out bundelen hun krachten! In een video op Instagram voorafgaand aan de klassieker, worden een aantal straatvoetballers in de schijnwerpers gezet; Anass Tachi, Dineke Brand, Bradley Martina en Pepijn van Pelt. Deze straatvoetballers zijn bekend bij Panna Knock Out, een wereldwijd platform voor panna- en straatvoetbal gerund door en voor straatvoetballers. Het doel van Panna Knock Out is om het plezier van straatvoetbal te delen en om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor deze vorm van voetbal.

Wat velen niet weten, is dat Panna Knock Out samen met ROFFA jongens en meisjes begeleidt in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, via leadership courses. Deze cursussen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen hun eigen passie, waarbij de prachtige Street Culture kernwaarde centraal staat. Het is inspirerend om te zien hoe deze jonge sporters helemaal opbloeien.

En hoe mooi is het dan ook dat we deze getalenteerde jongeren een waardig podium kunnen geven in aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax van afgelopen zondag? Het prachtige filmpje van Feyenoord Rotterdam, geproduceerd door het team van Dion Ghijsen van Pastrami Film Co., biedt hen die kans!

Check het hier!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out