POLESOCCER TOERNOOI

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!

Nieuw concept!

Panna Knock Out heeft het concept van PoleSoccer overgenomen, hier hoort natuurlijk een test event bij. hier gingen wij dus kijken wat nou wel en niet zou werken, en of het wel echt een leuk concept zou zijn. Er was gelijk een sportieve competitieve sfeer, iedereen had het naar z’n zin en deed zijn best om het toernooi te winnen.

Wat is Pole Soccer?

Pole Soccer werkt als volgt, in een veld van 10m bij 10m staan 4 paaltjes elke speler heeft 1 paaltje die hij/zij moet verdedigen. Wanneer je paaltje word omgeschoten lig je eruit en krijgt degene die je paaltje heeft omgeschoten 1 punt. als je een panna krijgt lig je er ook uit, dan krijgt de persoon die jou de panna geeft 3 punten. je wisselt heel de tijd door totdat het toernooi is afgelopen, op het einde word gekeken wie het meeste punten heeft en die wint.

De winnaar

Na 2 uur vol acties, mooie panna’s en paaltjes om tikken, was het tijd om de winnaar van het eerste Pole Soccer toernooi bekend te maken. Het was heel spannend de meeste punten waren gehaald door, Anass Tachi, Reber Omarr en Nabil Eljackson, tijdens de puntentelling op het einde was het dus erg spannend. Maar uiteindelijk de winnaar van het toernooi was niemand minder dan Rotterdams Kampioen Panna, Nabil Eljackson. hij werd beloond met een prijs van €100.

Panna Knock Out kijkt met trots terug op dit nieuwe concept en shout-out naar iedereen die aanwezig was tijdens dit event. Met nog meer events on the horizon, hoopt Panna Knock Out er weer een mooi en spectaculair jaar van te maken.

Wil jij ook een keer meedoen aan een toernooi PannaKO of Pole Soccer hou dan de socials van Panna Knock Out in de gaten. (pannaknockoutbenelux)

Check hier de aftermovie:

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out