PANNA KNOCK OUT IS ONDERDEEL VAN EUROPA’S GROOTSTE SPORTS GAMING FESTIVAL GG22 DREAMHACK SPORTS

Op 4 en 5 juni 2022 staat het MECC in Maastricht volledig in het teken van gaming en sports. Denk hierbij aan bijvoorbeeld racing, wielrennen, ijshockey en golf maar vooral ook aan heel veel voetbal en natuurlijk FIFA22.

GG22 DreamHack Sports?

Tijdens dit Sports Gaming Festival komen veel werelden samen. Het gaat om esports op het hoogste niveau, fair play en vooral lekker gamen met vrienden. Het is een festivalomgeving met verschillende sport- en gamingactiviteiten die allen gericht zijn op het respectvol omgaan met teamgenoten, tegenstanders en overige bezoekers. Het is vooral de bedoeling een onvergetelijke indruk achter te laten op bezoekers van jong en oud door hen een ultieme gaming- en festivalbeleving te bieden.

Panna Knock Out area

Om dit werkelijkheid te worden kan straatvoetbal natuurlijk niet ontbreken.  Zo zullen wij op zowel 4 als 5 juni een spectaculair Panna Knock Out toernooi organiseren waarbij de winnaars van beide dagen zich zelfs kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap 2022. Het toernooi zal gespeeld worden in onze 4 nieuwe categorieën; U12, U15, 16+ en een Ladies.

Naast het toernooi zijn er shows en meet en greets met niemand minder dan wereldtoppers Nasser el Jackson en Easy Man.

Wij zijn met Panna Knock Out onderdeel van de Football Area waar ook onder andere KPN eDivisie Finals worden gespeeld en waar zelfs een compleet Cruyff Court van de Cruyff Foundation te vinden is.  Dit wil je dus niet missen!

Voor meer info en (early bird) tickets check je de website van GG22 DreamHack Sports. Tot dan!

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.

In de spotlight: Rocky Hehakaija

Deze week staat Rocky Hehakaija in de spotlight. In dit interview lees je hoe Rocky haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is, en kom je meer te weten over hoe zij over de straatvoetbal en panna community denkt.