PANNA KNOCK OUT IS ONDERDEEL VAN EUROPA’S GROOTSTE SPORTS GAMING FESTIVAL GG22 DREAMHACK SPORTS

Op 4 en 5 juni 2022 staat het MECC in Maastricht volledig in het teken van gaming en sports. Denk hierbij aan bijvoorbeeld racing, wielrennen, ijshockey en golf maar vooral ook aan heel veel voetbal en natuurlijk FIFA22.

GG22 DreamHack Sports?

Tijdens dit Sports Gaming Festival komen veel werelden samen. Het gaat om esports op het hoogste niveau, fair play en vooral lekker gamen met vrienden. Het is een festivalomgeving met verschillende sport- en gamingactiviteiten die allen gericht zijn op het respectvol omgaan met teamgenoten, tegenstanders en overige bezoekers. Het is vooral de bedoeling een onvergetelijke indruk achter te laten op bezoekers van jong en oud door hen een ultieme gaming- en festivalbeleving te bieden.

Panna Knock Out area

Om dit werkelijkheid te worden kan straatvoetbal natuurlijk niet ontbreken.  Zo zullen wij op zowel 4 als 5 juni een spectaculair Panna Knock Out toernooi organiseren waarbij de winnaars van beide dagen zich zelfs kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap 2022. Het toernooi zal gespeeld worden in onze 4 nieuwe categorieën; U12, U15, 16+ en een Ladies.

Naast het toernooi zijn er shows en meet en greets met niemand minder dan wereldtoppers Nasser el Jackson en Easy Man.

Wij zijn met Panna Knock Out onderdeel van de Football Area waar ook onder andere KPN eDivisie Finals worden gespeeld en waar zelfs een compleet Cruyff Court van de Cruyff Foundation te vinden is.  Dit wil je dus niet missen!

Voor meer info en (early bird) tickets check je de website van GG22 DreamHack Sports. Tot dan!

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!