PEPIJN VAN PELT: HET NK IS ECHT EEN HOOGTEPUNT VOOR MIJ EN DAN OOK NOG IN DE TOP 8 EINDIGEN MAAKT DE HERINNERING ALLEEN MAAR MOOIER.

Deze week hebben we een interview gehouden met Pepijn van Pelt. In dit interview vertelt hij waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en wat zijn mooiste ervaringen zijn in het straatvoetbal.

Kan je jezelf introduceren?

Ik ben Pepijn van Pelt. Ik ben 13 jaar oud en ik ben een panna speler die houdt van de mooie sport.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Ik hield al van voetbal en toen ik ambassadeur werd gemaakt van NV80 is mijn liefde en passie voor straatvoetbal alleen maar groter geworden. Bij NV80 kwam ik Anass ‘el Jackson’ tegen hij inspireerde mij om deel te nemen aan mijn eerste toernooi. Dat vond ik zo leuk dat ik ben gaan trainen om nog beter te worden en meer toernooien ben gaan spelen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij het meest aanspreekt met straatvoetbal en panna is denk ik toch de rivaliteit en de zenuwen die je krijgt als je in de kooi stapt. Zelf ben ik eigenlijk verliefd en verslaafd geworden op de sport.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Mijn hoogtepunt van mijn panna carrière is denk ik wel dat ik mee mocht met het open WK (Pannahouse Invitationals) in Denemarken. Dat was voor mij persoonlijk zo’n leuke en mooie ervaring. Ik heb daar veel nieuwe vrienden gemaakt en ook een goede band mee opgebouwd. Het NK is echt een hoogtepunt voor mij en dan ook nog in de top 8 van Nederland komen maakt de herinnering alleen maar mooier.

Welk Panna Knock Out event of toernooi vond je het lauwst en waarom?

Welk Panna Knock Out event of toernooi ik het lauwst vond was toch wel het open WK (Pannahouse Invitationals) in Kopenhagen. De sfeer die daar hing is zo ziek het is niet normaal! Denemarken is zo’n geweldig land voor panna.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Welke tegenstander ik het moeilijkst vond om tegen te spelen dat is ongetwijfeld mijn beste vriend Sanel. Hij is niet zo van de skills maar is zo snel en hij heeft zo veel techniek in huis dat je bijna niet van hem kan winnen.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Als ik 2 medespelers mocht kiezen voor een potje 3v3 zou ik kiezen voor Sanel en Gianni omdat ze allebei heel snel en technisch zijn en dat is belangrijk in 3v3.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen en ambities zijn om zelf nog een keer het NK en het natuurlijk het WK winnen. Als ik goed genoeg ben wil ik ook meedoen met de World Finals en natuurlijk mensen helpen om te beginnen met straatvoetbal want het is de beste sport die er is naar mijn mening.

Wil je zelf nog iets kwijt?

Ik wil nog zeggen dat iedereen het zo snel mogelijk moet proberen. Als het niet lukt niet opgeven maar blijven doorgaan met oefenen zodat het je uiteindelijk wel lukt!

Volg Pepijn van Pelt op Instagram!

@pepijnvn67

Op de hoogte blijven van alle Panna Knock Out toernooien?
Volg ons op instagram! @PannaKnockOutBenelux

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!