ELKE DINSDAG EN DONDERDAG: PANNA KNOCK OUT LOODS SESSIES

Rotterdam is op dit moment dé straatvoetbal stad van Nederland en de community is hier enorm aan het groeien. Daarom introduceren we de Open Loods sessies in het Street Sportslab aan de Koperslagerstraat 6 in Rotterdam-Zuid.

Elke dinsdag- en donderdagavond staat de volledige loods in het teken van straatvoetbal en wordt er bijvoorbeeld panna gespeeld, leren jongeren elkaar freestyle trucs maar worden er vooral ook veel 3vs3 en 4vs4 partijspellen gespeeld. Altijd onder het genot van knallende muziek natuurlijk!

Open training en Ladies only training

Elke dinsdagavond is de loods van 17:00 tot 19:00 open voor een Ladies Only training. Dit betekent dat meiden hier in een veilige omgeving elkaar kunnen inspireren en motiveren. Het mooiste is dat het helemaal gratis is! Onder andere Dineke zal wekelijks bij de training aanwezig zijn om haar passie en skills met andere meiden te delen

Elke donderdagavond van 18:30 tot 20:30 is het een volledig open training waarbij iedereen (jong, oud, meiden, boys) welkom is om te komen jammen met elkaar. Het is inspirerend om te zien hoe

Wil je komen trainen?

Je bent van harte welkom voor de Ladies Only sessie op dinsdag van 17:00 tot 19:00 of bij de Open Sessie op donderdag van 18:30 tot 20:30. Het Street Sportslab is gevestigd aan de Koperslagerstraat 6 in Rotterdam-Zuid, op loopafstand van NS-station Rotterdam-Zuid.

Wil je meer informatie? Stuur even een DM naar @Pannaknockoutbenelux op Instagram!

Houd je meer van (3×3) basketball? Check de Instagram van onze matties van Concrete Lions waar we de loods mee delen voor meer informatie over hun programmering: @Concretelionsbasketball 

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

NK Panna Knock Out 2023

Het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 vindt wederom plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!