Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.

Om het publiek op het Kasteel te entertainen hebben we in de rust van de wedstrijd tegen Excelsior voor entertainment gezorgd in de vorm van een freestyle show. Deze show werd door niemand minder dan Hugo Vliese, tweevoudig wereldkampioen freestyle in de categorie ‘challenge’ verzorgd.
Elke zijde van het Kasteel heeft hij getrakteerd op de meest bizarre trucs en met name bij de fanatieke supporters viel dit enorm in de smaak en werd hij met luid applaus ontvangen.

Wij danken Sparta Rotterdam voor de fijne samenwerking en zijn er trots op dat we deze derby, die overigens met 4-2 gewonnen werd door de thuisclub, nog wat extra glans hebben kunnen geven.

Volg Hugo Vliese ook op instagram: @hugovliese

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!