Besahtekk:‘’al sinds jongs af aan ga ik elke dag naar buiten om te voetballen’’

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn liefde voor straat voetbal en panna is ontstaan op de straten, al sinds jongs af aan ga ik elke dag naar buiten om te voetballen. Ik heb gezien dat het één community is en vanuit daar ben ik begonnen met panna.

Wat spreekt je het meeste aan bij straatvoetbal en panna? En waarom?

Wat mij het meeste aanspreekt is eigenlijk best simpel, hoe de mensen met elkaar omgaan binnen Panna Knock Out is super respectvol dat maakt het heel mooi. Dat zorgt er ook voor dat de panna community zo mooi is.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Ik heb samen met Panna Knock Out het NK gehost. Ik heb het afgelopen jaar door heel Nederland gereisd samen met Panna Knock Out, ook heb ik het wk mogen mee maken, dit was natuurlijk een bijzonder moment daar komt de hele panna community bij elkaar.

Als je 2 medespelers mocht kiezen voor een potje 3v3… wie zou je dan kiezen? En waarom?

Ik zou kiezen voor Yassin_Panna en voor een goede neefje van mij Imad Rahou.

Het is niet perse dat wij de beste dan zullen zijn maar ik denk dat wij ons allemaal goed kennen dus wanneer je een bal kan geven wanneer je ondersteuning nodig hebt dat maakt ons sterk.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

 Mijn droom is om in Team Eljackson te komen en daarnaast verder te gaan met hosting Bij Panna Knock Out, de dingen die ik dan kan leren en die ik ga meemaken kunnen mij heel veel leren.

Hoe zou je jezelf (in 3 woorden) omschrijven als straatvoetballer? En waarom zou je jezelf zo omschrijven?

Een jongen die houd van passie en niet alleen winnen, maar ook ben ik iemand die doelen stelt en er gelijk achter aan gaat. Ik zorg ervoor dat ik altijd gemotiveerd ben.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? Waarom is/zijn hij/zij een inspiratiebron voor jou?

Team Eljackson pakt mijn inspiratie het meest hoe hen met elkaar omgaan is abnormaal dat is gewoon zo mooi om te zien.

Daarnaast natuurlijk Hassan op het onderdeel hosting van hem kan ik nog veel leren.

Wat is jouw boodschap voor de straatvoetbal en panna community?

Beste Mensen,

Blijf trainen met tegenslagen zonder tegenslagen blijf door gaan, het komt nooit vanzelf stel doelen en werk met geduld naar die doelen toe 1 doel gehaald op naar de volgende tot je de beste bent.

En dan zeg ik zoals altijd.

Le3ouan!

Wil je meer zien van Besahtekk, volg hem dan nu op Instagram! (@besahtekk)

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!