STREET SPORTS EVENT 010

Op zaterdag 23 december vond het STREET SPORTS EVENT 010 plaats op diverse locaties in Rotterdam.

Er werden verschillende soorten urban sports beoefent zo vond er een stuntstep battle in Skateland, was er een 3×3 basketball programmering met Concrete Lions en organiseerden onze buren van Rush World een freerunning jam en workshops.

Panna Knock Out

Wij hebben zelf die dag een 3vs3 en 1vs1 toernooi georganiseerd voor de Panna Knock Out community.

Dit werd georganiseerd voor en met de jongeren want het was meteen ook het eindpunt van het Leadership Program dat we vanaf oktober in de loods hebben georganiseerd.

In dat leadership program hebben lokale jongeren 8 weken lang wekelijks les gehad van rolmodel Nasser el Jackson waarmee ze zichzelf op persoonlijk en sportief vlak verder konden ontwikkelen.

Respect

Met meer dan 100 deelnemers in verschillende categorieën was het een spectaculair toernooi met gruwelijke acties in zowel de pannakooi als het 3vs3 veld.

Hoewel het niveau enorm hoog lag was het stukje fairplay en respect minstens zo belangrijk en daarom hebben we daar ook een prijs aan gekoppeld.

Naast de toernooien konden de jongeren Teqball spelen en waren er verschillende jonge kappers van de organisatie JAR aanwezig om de jongeren te voorzien van frisse kapsels.

Check hieronder de after movie:

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, SOL, JAR en Stichting JOZ.

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!