STREET SPORTS EVENT 010

Op zaterdag 23 december vond het STREET SPORTS EVENT 010 plaats op diverse locaties in Rotterdam.

Er werden verschillende soorten urban sports beoefent zo vond er een stuntstep battle in Skateland, was er een 3×3 basketball programmering met Concrete Lions en organiseerden onze buren van Rush World een freerunning jam en workshops.

Panna Knock Out

Wij hebben zelf die dag een 3vs3 en 1vs1 toernooi georganiseerd voor de Panna Knock Out community.

Dit werd georganiseerd voor en met de jongeren want het was meteen ook het eindpunt van het Leadership Program dat we vanaf oktober in de loods hebben georganiseerd.

In dat leadership program hebben lokale jongeren 8 weken lang wekelijks les gehad van rolmodel Nasser el Jackson waarmee ze zichzelf op persoonlijk en sportief vlak verder konden ontwikkelen.

Respect

Met meer dan 100 deelnemers in verschillende categorieën was het een spectaculair toernooi met gruwelijke acties in zowel de pannakooi als het 3vs3 veld.

Hoewel het niveau enorm hoog lag was het stukje fairplay en respect minstens zo belangrijk en daarom hebben we daar ook een prijs aan gekoppeld.

Naast de toernooien konden de jongeren Teqball spelen en waren er verschillende jonge kappers van de organisatie JAR aanwezig om de jongeren te voorzien van frisse kapsels.

Check hieronder de after movie:

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, SOL, JAR en Stichting JOZ.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.