STREET SPORTS EVENT 010

Op zaterdag 23 december vond het STREET SPORTS EVENT 010 plaats op diverse locaties in Rotterdam.

Er werden verschillende soorten urban sports beoefent zo vond er een stuntstep battle in Skateland, was er een 3×3 basketball programmering met Concrete Lions en organiseerden onze buren van Rush World een freerunning jam en workshops.

Panna Knock Out

Wij hebben zelf die dag een 3vs3 en 1vs1 toernooi georganiseerd voor de Panna Knock Out community.

Dit werd georganiseerd voor en met de jongeren want het was meteen ook het eindpunt van het Leadership Program dat we vanaf oktober in de loods hebben georganiseerd.

In dat leadership program hebben lokale jongeren 8 weken lang wekelijks les gehad van rolmodel Nasser el Jackson waarmee ze zichzelf op persoonlijk en sportief vlak verder konden ontwikkelen.

Respect

Met meer dan 100 deelnemers in verschillende categorieën was het een spectaculair toernooi met gruwelijke acties in zowel de pannakooi als het 3vs3 veld.

Hoewel het niveau enorm hoog lag was het stukje fairplay en respect minstens zo belangrijk en daarom hebben we daar ook een prijs aan gekoppeld.

Naast de toernooien konden de jongeren Teqball spelen en waren er verschillende jonge kappers van de organisatie JAR aanwezig om de jongeren te voorzien van frisse kapsels.

Check hieronder de after movie:

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, SOL, JAR en Stichting JOZ.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.