Jasmijn Janssen: ‘oefen zo vaak mogelijk met anderen om inspiratie op te doen en blijf gemotiveerd!’

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn passie voor freestyle voetbal is begonnen bij de eerste workshop van Guido. Nadat ik bij deze workshop was geweest kon ik niet stoppen met oefenen, omdat ik zag dat er heel veel mogelijk was en ik maakte ook direct nieuwe vrienden!

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna? En waarom?

Hetgeen wat mij het meeste aanspreekt is dat je nooit uitgeleerd bent, er zijn zoveel verschillende trucs om te leren! Daarnaast blijft het natuurlijk ook leuk om steeds weer mensen te verbazen en verrassen.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Mijn hoogtepunt en beste prestatie tot nu toe is het behalen van de 2e plek op het wereldkampioenschap in Praag 2022. Daarvoor werd ik drie keer 4e; het was dus tijd om de top drie binnen te dringen. Daarnaast blijft het werken met grote voetballers, zoals: Roberto Carlos, Didier Drogba, Cafu, Diego Forlan, Lasse Shone, Edgar Davids en nog veel meer heel erg bijzonder!

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen? En waarom?

Als ik twee medespelers zou moeten kiezen voor een potje drie tegen drie zou ik kiezen voor Cristiano Ronaldo en Ronaldinho. Vanaf jongs af aan ben ik al groot fan van hun skills. Ondanks de geweldige nieuwe generatie voetballers blijf ik toch groot fan van hen.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn grootste droom is om nog jaren te blijven Freestylen en zo freestyle voetbal bekender te maken door middel van workshops en shows. Ik hoop dat ik de aankomende jaren nog veel shows mag doen voor grote bedrijven en bekende merken.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer? En waarom zou je jezelf zo omschrijven?

Ik zou mezelf omschrijven als ‘Allround’ , ik ben dus een veelzijdige Freestyle voetballer. Daarnaast ben ik ‘Ambitieus’ , ik wil namelijk altijd gaan voor het hoogst haalbare. En tot slot ben ik erg ‘Vrolijk’ , want Freestyle voetbal maakt mij gewoon heel erg blij en geeft mij veel energie.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? Waarom is/zijn hij/zij een inspiratiebron voor jou?

Mijn inspiratiebronnen zijn andere top Freestyle voetballers, zoals de Fagerli Brothers uit Noorwegen. Zij zijn echt mijn inspiratiebron, want ze zijn zo ontzettend goed en hebben zoveel variatie! Ook hun style is zo mooi dat ik er alleen maar jaloers op kan zijn.

Wil je nog iets kwijt?

Mijn boodschap voor andere jonge straat voetballers is: wanneer je net begint, oefen dan zo vaak mogelijk met anderen om inspiratie op te doen en gemotiveerd te blijven!

Wil je meer zien van Jasmijn? Volg haar dan nu op Instagram

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out