Appie Fekrach: ‘blijf in je zelf geloven en geloof in je dromen’

Deze week hebben we Appie Fekrach in de spotlight staan. In dit interview lees je onder andere meer over waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en wie zijn inspiratiebronnen zijn.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn liefde voor straatvoetbal is begonnen bij een veldje op het Louis de Visser pleintje. Imran is een vriend van mij en heeft mij toen toen meegenomen naar dit plein en daar ben ik echt begonnen met het straatvoetballen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna? En waarom?

De mentaliteit die iedereen heeft bij het straatvoetbal spreekt mij heel erg aan. De mentaliteit die ik zelf heb bij het straatvoetbal is dat ik vooral gelijk naar het doel wil gaan en door een actie te maken wil scoren. Bij panna is de mentaliteit dat ik vooral heel gefocust ben of iemand ‘zijn poortjes’ open heeft staan, want dan probeer ik hem gelijk een panna te geven natuurlijk. Met straatvoetbal ben ik daarnaast ook echt opgegroeid en voor Panna Knock Out heb ik gewoon heel erg veel geoefend.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Ik heb de eerste keer Panna Knock Out gespeeld door mijn vriend genaamd Mo Elotmani en op dit toernooi werd ik gelijk derde. Ik speelde dit toernooi ook tegen een van de beste Panna Knock Out spelers van Nederland en dit was dan ook wel een hoogtepunt tot nu toe. Hier is alles ook eigenlijk begonnen en ik vond het steeds leuker om mee te doen met meer Panna Knock Out toernooien.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen? En waarom?

Voor een potje 3v3 zou ik Mohamed Elotmani en Imran Talai kiezen, omdat ik met hun het vaakst Panna Knock Out heb gespeeld en veel trucjes van hun heb geleerd.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn droom en ambitie is om een keer te winnen met het NK Panna Knock Out en dat ik tegen de beste panna speler mag strijden.

Hoe zou je jezelf (in 3 woorden) omschrijven als straatvoetballer? En waarom zou je jezelf zo omschrijven?

Ik zou mezelf omschrijven als een geleerde, iemand die zijn dromen volgt en doet wat hij leuk vindt. Ik zou mijzelf zo omschrijven, omdat ik de mentaliteit heb dat als iets mij niet lukt het later wel zal lukken. Daarnaast probeer ik mijn dromen uit te laten komen en als ik iets leuk vind dan blijf ik hierin geloven.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? Waarom is/zijn hij/zij een inspiratiebron voor jou?

Touzani is echt mijn inspiratiebron in het straatvoetbal, omdat ik veel van Touzani heb kunnen leren. Mijn inspiratiebron voor Panna Knock Out is Soufiane bencok, omdat hij niet normaal veel skills kan en ook goed is in de omgang met mensen.

Wil je nog iets kwijt?

Voor jonge straatvoetballers is mijn boodschap: blijf in je zelf geloven en geloof in je dromen.

Wil je meer zien van Appie? Volg hem dan op Instagram

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!