Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Koningsdag 2023 was extra speciaal vanwege het feit dat het de 10e Koningsdag was. Mede daarom is gekozen voor Rotterdam (010) als ‘host city’ en dat de stad heeft uitgepakt om een waardige editie neer te zetten is een understatement.

Zo begon de intocht van het Koninklijk huis op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid waarna ze met de Watertaxi richting centrum gingen. Daar vervolgden ze onder andere hun tocht over de Blaak wat omgedoopt werd tot ‘Happy Street’. Uiteraard waren een aantal urban sports hier onderdeel van. Zo werden de Koning en zijn gezelschap onder andere getrakteerd op 3×3 basketball, beatbox, rollersports en ook (straat)voetbal kon hier niet ontbreken.

Freestyle voetbal entertainment

Zo zijn wij gevraagd om 6 freestyle voetballers te verzorgen die in de clubkleding van de 3 Rotterdamse profclubs het Koningshuis konden trakteren op de mooiste voetbaltrucs. Dit hebben we dan ook met liefde gedaan met een mix van mannelijke en vrouwelijke freestylers. Dit waren Jasmijn Janssen, Rania Ouahid, Nasser ‘el Jackson’, Sharif Rodriguez, Anass Tachi en Nabil ‘el Jackson’.

Hun skills werden vol bewondering ontvangen en enkele leden van het Koninklijk huis durfden het zelfs aan om een balletje mee te trappen. Uiteraard waren de freestylers ook te zien in de live-registratie op de NOS.

Trots

Wij zijn de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en uiteraard het Sportbedrijf Rotterdam wederom dankbaar voor de prachtige samenwerking. Als Rotterdamse partij zijn we trots dat we een steentje bij hebben gedragen aan het succes van Koningsdag010.

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!