Brent Degezelle: ‘haal je motivatie uit je progressie!’

Deze week staat Brent Degezelle in de spotlight. In dit interview lees je hoe Brent zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Ik ben zelf begonnen door op te kijken naar freestylers, zoals Nasser el Jackson. Hij inspireerde mij zo erg dat ik zelf ook ben begonnen met panna en freestyle voetbal.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna? En waarom?

Wat mij heel erg aanspreekt is dat je de baas bent over jezelf, omdat je zelf kan kiezen wanneer je traint en wat je traint. Verder zijn de toernooien ook iets wat ik super graag doe.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

De hoogtepunten tot nu toe zijn allereerst dat ik het Wereldkampioenschap Panna Knock Out heb bereikt, hierbij ben ik derde geworden in mijn poule dit was alleen helaas niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. Daarnaast zit ik nu bij de team el Jackson community en heb ik al mijn eerste shows gegeven.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen? En waarom?

Ik zou Ilyas Touba en Nasser el Jackson kiezen, omdat zij allebei ‘ballers’ van een andere planeet zijn. Daarnaast zijn zij ook echt mijn voorbeelden.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn droom en ambitie is om shows te kunnen geven door heel België en Nederland onder team el Jackson.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer? En waarom zou je jezelf zo omschrijven?

Ik zou de volgende drie woorden gebruiken: Gedisciplineerd, competitief en doelgericht. Ik train namelijk elke dag minstens 1 uur panna of freestyle, ik ga altijd voor het beste van het beste, ik wil alle toernooien winnen waar ik aan mee doe en tot slot ben ik echt elke dag bezig met wat ik wil bereiken.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? Waarom is/zijn hij/zij een inspiratiebron voor jou?

Nasser el Jackson is echt mijn inspiratiebron. Hij is namelijk oprecht naar de mensen toe, hij wil jouw pushen zodat jij de beste versie van jezelf kan worden en hij heeft heel erg veel creativiteit.

Wil je nog iets kwijt?

Wat ik als laatste nog wil zeggen is: maak elke dag een uurtje vrij om te trainen, maak er een gewoonte van en haal je motivatie uit je progressie!

Wil je meer zien van Brent? Volg hem dan op Instagram.

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.