Jasmijn Janssen bij SV Donk!

Op zondag 5 maart vond er een freestyle voetbal workshop plaats met de meervoudig kampioen Jasmijn Janssen.

SV Donk klopte bij ons aan voor een toffe activiteit voor de meidenafdeling en daar weten wij natuurlijk wel raad mee. We hebben daarom een freestyle voetbal workshop verzorgd met niemand minder dan meervoudig Nederlands Kampioen Jasmijn Janssen.

Jasmijn Janssen

Jasmijn heeft mee mogen doen aan meerdere toernooien waaronder een aantal wereldkampioenschapen en natuurlijk de Nederlandse kampioenschappen. Zij heeft hier meerdere prijzen gepakt, zoals: Vice Wereld kampioen Freestyle voetbal tijdens de Superball Open World Championships, Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal, top 4 van de wereld tijdens “DAZN Worldmasters”  in Tokyo en nog veel meer. Ze was  ook nog eens de allereerste Nederlandse vrouwelijke freestyle voetbal kampioen.

Hiernaast heeft Jasmijn echt een passie voor het freestylen. Haar missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en dit hebben wij op zondag ook zeker gedaan door middel van de voetbal workshop.

Voetbal workshop

De deelnemers van de voetbal workshop bestonden dit keer uit alleen maar meiden, er waren dan ook maar liefst 25 meiden aanwezig. Jasmijn begon de workshop met een demonstratie van wat er allemaal mogelijk is met de bal om de meiden meteen al enthousiast te krijgen. Daarna gingen ze in verschillende groepjes aan de slag om de basisprincipes van freestyle voetbal te leren in de vorm van een workshop. De groep meiden wilde de trucs van Jasmijn maar al te graag zelf kunnen. Iedereen was deze trucs dus ook fanatiek aan het oefenen en met een groep van 25 enthousiastelingen was deze workshop dan ook erg geslaagd. SV Donk was tevreden en iedereen heeft een leuke dag gehad, ons doel is dus bereikt.

Zou jij nou ook een workshop of show voor zo’n meidengroep willen organiseren dan helpen en adviseren we jou graag!

Neem via deze pagina vrijblijvend contact met ons op.

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.