Balletje Pasen met Nasser el Jackson

Wij zijn benaderd door activatiebureau Ground Breakers om een promotioneel event te organiseren voor winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Het doel was om meer kids en jongeren naar het winkelcentrum te trekken en hen een toffe dag te bieden tijdens het paasweekend.

Op zaterdag 8 april hebben wij van 11.00 tot 17.00 uur een panna toernooi georganiseerd voor iedereen die op dat moment in Amsterdam was. Met onze panna kooien, DJ-set, rookmachine en nog veel meer hebben wij er een spektakel van weten te maken voor alle deelnemers en natuurlijk het publiek. De panna kooien en DJ-set zijn in samenwerking met Amsterdamse Poort volledig ‘gebrand’.

Balletje Pasen

Het concept Balletje Pasen ging als volgt in zijn werk: liep je langs de panna kooien en leek het je gaaf om zelf mee te doen dan kon je je melden bij de tent van de organisatie, daarna kon je meteen meedoen. Won je nou drie keer achter elkaar dan had jij je geplaatst voor de Knock-out rondes waar je kans maakte om een NK-ticket te winnen voor het volgende Nederlands kampioenschap Panna Knock Out!

Nasser el Jackson

Verspreid over de dag was er ook een aantal keer een show van de enige echte Nasser el Jackson. Voor als je hem nog niet kent, hij is tweevoudig wereldkampioen ‘groundmoves’ en heeft daarnaast zijn eigen team: team El Jackson. Naast de shows die Nasser op deze dag gaf kon je ook nog even tegen hem een potje panna spelen als je dat aandurfde.

NK-ticket

Het weer was verder ook nog eens geweldig dus de sfeer zat er goed in. In de categorieën U12 en U15 waren de meeste deelnemers aanwezig en hier werd dan ook heel fanatiek gevoetbald. Je kon tijdens dit toernooi een NK-ticket bemachtigen en niemand wilde deze kans mislopen. In elke categorie kon er natuurlijk maar een winnaar zijn en dat waren Mehdi Zerrouki in de U12 en Appie Fekrach in U15.

Amsterdamse Poort

Dit toernooi hebben wij mogen organiseren in samenwerking met en ter promotie van de Amsterdamse Poort. Zij hebben iedereen enthousiast gemaakt om mee te doen met het Balletje Pasen en zij hebben natuurlijk gezorgd voor de perfecte locatie voor ons concept.

Tot slot kwam zelfs Funx nog even langs om een aantal interviews te houden met Nasser el Jackson en Hasan Boran. Deze interviews zijn hier terug te zien. Al met al was deze dag voor ons dus erg geslaagd en kijken we uit naar de volgende. Zien wij jou daar?

Wil jij ook dat wij langskomen met onder andere onze pannakooien en shows? Neem dan via hier contact met ons op.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.