Mehdi Zerrouki: ‘mijn droom is om het NK Panna Knock Out te winnen’

Deze week staat Mehdi Zerrouki in de Spotlight. We hebben Mehdi geïnterviewd en hier lees je onder andere meer over wat zijn hoogtepunten zijn geweest en wie zijn inspiratiebron is.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn passie voor straat voetbal was begonnen door mijn vriend Mohammed Elotmani. Hij bracht mij naar een panna toernooi en tijdens het spelen merkte ik dat ik daar heel goed in was. Vanaf dat moment besloot ik om echt Panna Knock Out te gaan spelen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna? En waarom?

Wat mij het meest aanspreekt bij panna is dat als je eenmaal een panna geeft iedereen helemaal los gaat.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Op het NK Panna Knock Out heb ik de halve finale gehaald en twee weken geleden heb ik een toernooi gewonnen in Amsterdam de Bijlmer Arena. Deze finale speelde ik tegen de jongen waar ik op het NK van had verloren, dit was dan ook echt een hoogtepunt voor mij.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen? En waarom?

Als ik 2 vrienden mocht kiezen zou ik Mohammed Elotmani en Benyamin lachkar kiezen, omdat we altijd samen buiten voetballen en trainen. Daarnaast leer ik ook weer erg veel van hun.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen en ambities zijn om het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out te winnen en om daarna naar het WK Panna Knock Out te gaan om deze natuurlijk ook te winnen.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer? En waarom zou je jezelf zo omschrijven?

Ik zou me zelf in 3 woorden omschrijven als: ‘Panna Ko King’. Ik zou mijzelf zo omschrijven, omdat ik snel voetenwerk heb en goed ben in het uitdelen van panna’s.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? Waarom is/zijn hij/zij een inspiratiebron voor jou?

Mijn inspiratiebron is Soufane Bencok, omdat hij veel dingen doet die ik zelf ook heel graag wil leren en wil kunnen.

Wil je nog iets kwijt?

Mijn boodschap naar andere jonge straatvoetballers als ik is: ‘doe altijd je best en luister goed naar je ouders, dan komt alles goed.’

Wil je meer zien van Mehdi? Volg hem dan op Instagram

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.