Puma en Intersport organiseren Panna Playoff!

Op Zaterdag 11 en 18 maart hebben wij in opdracht van PUMA en Intersport Twinsport een panna activatie uit mogen rollen in de vestigingen Hengelo en Cruquius. Dit deden we om PUMA’s nieuwste ‘Supercharge Pack’ te activeren onder de consument.

PUMA en Intersport wilde PUMA’s nieuwste collectie Supercharge Pack extra activeren in de winkels. Daarom hebben PUMA en Intersport bij ons aangeklopt en hebben wij gezamenlijk het Panna Playoff concept ontwikkeld. In het weekend van 11 en 18 maart zijn we dan ook samen met PUMA en Intersport op pad geweest om deze allernieuwste collectie van PUMA uit te testen bij de jongeren t/m 15 jaar. Wij gingen langs bij twee verschillende locaties, namelijk bij Hengelo op 11 maart en Cruquius op 18 maart. De nieuwe collectie die hier getest ging worden is de Supercharge Pack bestaande uit de Future en Ultra schoenen. Dit testen werd dus gedaan door middel van het concept ‘Panna Playoff’ waarbij de jongeren de voetbalschoenen konden uitproberen in een door Panna Knock Out samengestelde fully branded Panna Knock Out pannakooi.

Panna Playoff

Tijdens de Panna Playoff werden er verschillende potjes Panna Knock Out gespeeld. Hier kon je natuurlijk de nieuwe schoenen van PUMA uittesten, maar daarnaast maakte je ook nog eens kans om een aantal hele toffe prijzen te winnen. Won je drie keer achter elkaar dan kreeg je vijftig euro PUMA tegoed te besteden bij Intersport Twinsport. De allersnelste panna van de dag won twee kaarten voor PSV – Ajax op 23 april. Er waren uiteindelijk 13 winnaars, maar er waren twee winnaars in het bijzonder en dat waren Gijs en Teun el Jackson. Gijs had op 11 maart de snelste panna van de dag uitgedeeld en Teun el Jackson was de dag winnaar op 18 maart. Zij wonnen hiermee twee kaarten voor PSV – Ajax!

Geslaagd!

Met veel enthousiaste kids en jongeren was de Panna Playoff erg geslaagd en hebben we meer awareness kunnen creëren voor het nieuwe Supercharge Pack van PUMA. Het doel is behaald en we kijken uit naar de volgende samenwerking.

Zie hieronder de aftermovie:

Wil jij nou ook zo’n tof concept voor jouw merk? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out