Saif el Jackson: ‘Ik wil zoveel mogelijk mensen aan het bewegen zetten en inspireren’.

Deze week staat Saif el Jackson in de spotlight. In dit interview lees je wat Saif het meest aanspreekt bij straatvoetbal en panna en wat zijn dromen en ambities zijn in het straatvoetbal.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Ik denk de vibe die je meekrijgt tijdens het spelen maar ook de strijdlust dat iedereen echt wil winnen. Met de vibe bedoel ik het idee dat we allemaal op een plek zijn waar we precies hetzelfde willen, namelijk plezier hebben.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Ik denk dat de mooiste hoogtepunten die ik tot nu toe heb gehad wel het winnen van de World of Street Football en het meedoen aan het Pannahouse Invitationals in Kopenhagen zijn.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen? En waarom?

Ik zou Reber Omar en Soufian el Jackson kiezen, want Reber is een zeer technische voetballer die ik ook ken van het veld en Soufian is een hele goeie maat van mij met wie ik heel goed kan combineren.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Ik wil als eerst graag zo groot mogelijk worden. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mensen aan het bewegen zetten en inspireren om straatvoetbal zo groot en respectvol mogelijk te maken.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Ik zou de volgende drie woorden gebruiken: Gruwelijk, respectvol en sluw.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? En waarom?

Bij straatvoetbal is het Mourad Boukhari, omdat Boukhari gewoon te goed is in de zaal en hierbij heb ik ook veel van hem opgepikt als voetballer zijnde. Bij panna is dit Nasser el Jackson, omdat hij een gekke en unieke stijl heeft.

Wil je nog iets kwijt?

Verder hoop ik dat iedereen gewoon zijn dromen blijft volgen en blijft trainen, want op een dag ga je die kans krijgen en dan moet je hem met beide armen pakken. Het is nooit te laat✌️.

Volg Saif op Instagram

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.