Ayoub Zerrad: ‘de pleintjes zijn de plekken waar je alles kan uitproberen’

In dit interview lees je meer over Ayoub Zerrad. Hierin lees je onder andere hoe Ayoub zichzelf in 3 woorden zou omschrijven en wat zijn hoogtepunten zijn geweest tot nu toe.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Ik denk zelf dat mijn liefde voor straatvoetbal is begonnen sinds dat ik nog best jong was. Ik was altijd al wel op de pleintjes te vinden. Hier komt denk ik mijn techniek ook vandaan, van het constant voetballen op deze pleintjes. Je leert in kleine ruimtes voetballen wat je ook weer meeneemt naar het veld voetbal.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij het meest aan spreekt bij straatvoetbal is toch techniek. Gewoon spelen met de bal, je actie maken en laten zien dat je kan ‘ballie’. En dan panna natuurlijk, ja ik heb er veel uitgedeeld in mijn leven haha!

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Een van mijn hoogtepunten was denk ik wel de periode bij vv Spijkenisse, daar draaide ik toen der tijd in de 013 een van mijn beste seizoenen in de 2e divisie en ik was volledig in shape. Daarnaast was een hoogtepunt in dat zelfde jaar dat ik ook bij de KNVB voetbalde en alles vlekkeloos verliep.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Twee medespelers voor een potje straatvoetbal, dan kies ik toch de boys waarmee ik het indoor 3v3 toernooi op 20 januari gewonnen heb: Naoufal en Nadir.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

In het straatvoetbal heb ik niet perse dromen of ambities, dat heb ik meer bij het veldvoetbal. De ambitie hier is dat ik gewoon het uiterste eruit wil halen, maar ik zal die tijd op de pleintjes nooit vergeten en als ik tijd heb ga ik nog steeds wel gewoon buiten voetballen. Dan voel ik mijzelf gewoon weer thuis.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

In 3 woorden zou ik mijzelf omschrijven als:
– Technisch
– Hoogstandjes
– Acties

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna?

Bij Panna en straatvoetbal is dat toch wel Soufian Touzani geweest, hij was altijd gewoon de persoon waarmee ik ben opgegroeid. Zelf heb ik ook op de Touzani school gezeten dus heb ik hem vaak gesproken en ook tegen hem gevoetbald. Hij was toch wel de persoon waardoor boys op pleintjes gingen voetballen.

Wil je nog iets kwijt?

Ja het laatste wat ik wil zeggen is: blijf gewoon voetballen op pleintjes en blijf je techniek verbeteren. De pleintjes zijn de plekken waar je alles kan uitproberen en je leert gewoon hard te worden en winnaarsmentaliteit te creëren. Tot slot naar pannaknockout gewoon een groot compliment voor het opzetten van de leuke toernooien.

Volg Ayoub Zerrad op Instagram: @ayoub.zerrrr

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.