PANNA KNOCK OUT IS ONDERDEEL VAN SCHOOLSPORT 010

Schoolsport010 is een programma voor Rotterdamse basisscholen dat werkt met Sport clinics. Elke school kan er vijf per schooljaar aanvragen en daarbij is er keuze uit bijvoorbeeld vechtsport, basketball en dans. Maar sinds dit jaar ook uit straatvoetbal met Panna Knock Out!

Aansluiting op belevingswereld kinderen

Urban/street sports blijven maar groeien en straatvoetbal is daar een belangrijk onderdeel van. Vandaar dat wij blij zijn dat we ook via Schoolsport010 weer honderden Rotterdamse kinderen bereiken en kennis laten maken met deze tak van sport. We merken dat dit enorm goed aansluit op de belevingswereld van de basisschool kinderen omdat zij op zoek zijn naar prikkels en snelle vormen van beweging.

Doorstroming naar andere programmering

Het doel wat wij nastreven met het aanbieden van de Schoolsport010 clinics is om doorstroming te creeren richting de reguliere programmering zoals de wekelijkse open ‘Loods Sessies‘  en de verschillende toernooien en workshops door de hele stad.

Dank aan het Sportbedrijf Rotterdam voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.