PANNA KNOCK OUT IS ONDERDEEL VAN SCHOOLSPORT 010

Schoolsport010 is een programma voor Rotterdamse basisscholen dat werkt met Sport clinics. Elke school kan er vijf per schooljaar aanvragen en daarbij is er keuze uit bijvoorbeeld vechtsport, basketball en dans. Maar sinds dit jaar ook uit straatvoetbal met Panna Knock Out!

Aansluiting op belevingswereld kinderen

Urban/street sports blijven maar groeien en straatvoetbal is daar een belangrijk onderdeel van. Vandaar dat wij blij zijn dat we ook via Schoolsport010 weer honderden Rotterdamse kinderen bereiken en kennis laten maken met deze tak van sport. We merken dat dit enorm goed aansluit op de belevingswereld van de basisschool kinderen omdat zij op zoek zijn naar prikkels en snelle vormen van beweging.

Doorstroming naar andere programmering

Het doel wat wij nastreven met het aanbieden van de Schoolsport010 clinics is om doorstroming te creeren richting de reguliere programmering zoals de wekelijkse open ‘Loods Sessies‘  en de verschillende toernooien en workshops door de hele stad.

Dank aan het Sportbedrijf Rotterdam voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.