NIEUW: AFRI TRAININGSSESSIES IN SAMENWERKING MET FEYENOORD

Panna Knock Out en Feyenoord gaan samenwerken! Op het Afrikaanderplein, één van de straatvoetbal hotspots van Rotterdam-Zuid, wordt onder de naam ‘Afri Trainingssessies’ wekelijks training gegeven aan jongeren van 13 t/m 18 jaar.

Onder leiding van een Feyenoord trainer en straatvoetballer Sharif Rodriguez gaan de jongeren aan de slag met zowel veld- als straatvoetbaloefeningen. Hierbij kunnen ze door middel van een scorekaart onder andere punten verzamelen door op tijd te komen maar ook met fairplay, het nakomen van afspraken en natuurlijk het laten zien van hun skills. Degene die in totaal de meeste punten weet te verzamelen wordt daarvoor beloond met een tof prijzenpakket.

Het gezamenlijke doel hierbij is om de jongeren uiteindelijk een stapje verder te brengen in het leven met (straat)voetbal als middel!

Open toernooien

Gedurende het traject worden er ook samen met de jongeren ook twee toernooien georganiseerd zodat ze zich ook op dat vlak kunnen ontwikkelen. Deze zullen plaats vinden op 28 april als start van de meivakantie en op 9 juni als start van de zomervakantie.

Wil je mee doen?

De trainingen zijn wekelijks op donderdag van 15:30 tot 17:00. Schrijf je in via Instagram DM naar @pannaknockoutbenelux of zorg dat je op donderdag om uiterlijk 15:30 op het Afrikaanderplein in Rotterdam bent. Deelname is helemaal gratis maar vol is vol!

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!