NABIL EL JACKSON: DAT IK HEEL VEEL JONGEREN ZONDER DAT IK HET DOOR HEB INSPIREER.

Deze week hebben we een interview met Nabil Al Jzaeri ook wel bekend als Nabil el Jackson! In dit interview lees je hoe Nabil zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

Kan je jezelf introduceren?

Ik ben Nabil el Jackson. Ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Rotterdam, ik ben een straatvoetballer en ik speel ondertussen 4 jaar in deze mooi urbansport.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Het is begonnen voor mij door Nasser el Jackson, die heeft mij geraakt en dan niet met zijn woorden of met zijn uiterlijk, maar door de kunst die hij uitvoerde met zijn voeten. Het was iets wat zo onbegrijpelijk was dat ik er geen woorden aan vast kon binden. Ik probeerde het contact dat ik had met Nasser had goed te behouden en dat heeft me gebracht tot de persoon die ik nu ben.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en Panna?

Normaal zou ik zeggen het moment wanneer je een Panna uitdeelt. Dat is ook wel heel mooi, maar wat mij het meest raakt en aanspreekt is dat ik mensen vermaak, fascineer en inspireer.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Het zijn er erg veel eigenlijk is elke dag een hoogtepunt voor mij. Ik deel in mijn mooie momenten met story’s op Instagram.

  • Ik heb mogen spelen in een van de hoogste toernooien in de straatvoetbal wereld.
  • Dat ik meer dan 19.000 volgers heb aangetikt op Instagram.
  • Dat ik heel veel jongeren zonder dat ik het door heb inspireer om te starten met straatvoetbal.
Welk Panna Knock Out event of toernooi vond je het lauwst en waarom?

Het NK vond ik het lauwste toernooi waar ik ooit aan heb deelgenomen. Ik wil ooit meedoen aan de top 16 World Finals en dan dat toernooi winnen, dat lijkt me een hele mooie ervaring, omdat de beste spelers ter wereld daar komen om te strijden om de beste van de wereld te worden.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Ik heb tegen veel grote namen mogen spelen onder andere Easyman, Nasser el Jackson, Noah Kofi enzovoort. Ik zou niet kunnen kiezen welke ik het moeilijkst vond want al deze namen zijn erg goed en al groot in de scène.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Noahkofi & Nasser el Jackson.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Dat ik over 30,40 of 50 jaar nog het zelfde kan als wat ik nu doe.

Wil je zelf nog iets kwijt?

‘’Work so hard that when you walk into a room you don’t need to introduce yourself.’’

Volg Nabil op Instagram! @nabil_eljackson

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!