RANIA EL JACKSON: IK BEN TROTS OP MEZELF ALS IK KIJK WAAR IK NU BEN .

Deze week hebben we een interview met Rania el Jackson! In dit interview lees je hoe Rania haar liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en kom je meer te weten over wat haar dromen en ambities zijn.

Kan je jezelf introduceren?

Ik ben Rania el Jackson. Ik ben 17 jaar en ik doe aan straatvoetbal, freestyle & panna.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Het begon allemaal met hooghouden op een pleintje en toen werd het overal gedaan waar ik was. Rond 2018 zat ik op een voetbalveld, tijdens de trainingen ging ik altijd hooghouden maar dat vond mijn trainer niet zo leuk. Hij werd altijd boos als ik even ging hooghouden, door die reden bleef ik altijd na de training even alleen om verder hoog te houden. Toen vond ik het hooghouden heel makkelijk en dacht ik van tja ik moet er wat mee doen. Toevallig die tijd kwam ik Touzani tegen op YouTube en sindsdien keek ik elke keer naar Touzani TV en dacht ik van ik moet trucjes gaan oefenen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij het meest aanspreekt bij straatvoetbal is dat je veel communicatie hebt met mensen binnen het kader van straatvoetbal. Je komt mensen tegen die verschillende soorten trucjes doen dan jou en een ander style hebben. Daar krijg je ook inspiratie door en lijkt het je dan leuk om dat een keertje na te doen en zo leer je zelf ook meer.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Mijn hoogtepunten tot nu toe: Ik ben trots op mezelf, als ik kijk waar ik nu ben in vergelijking met 3 jaar geleden, toen kon ik toen echt totaal niets en nu kan ik best veel hoewel ik nog bezig ben met leren van nog meer trucs:)

Welk Panna Knock Out event of toernooi vond je het lauwst en waarom?

Ik vond het Panna Knock Out event in Rotterdam, Rosestraat het leukst. Er kwamen mensen uit andere steden en landen bij elkaar. Dat vond ik echt super vet om te zien en ben blij dat ik dat heb mee kunnen maken.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Ik zou geen naam kunnen noemen van een tegenstander die ik het moeilijkst vond om tegen te spelen. Elke tegenstander tegen wie ik heb gespeeld heeft wel een moeilijk kant. Bij de een krijg ik een panna en bij een ander geef ik de panna.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Als ik 2 medespelers mocht kiezen voor een potje 3vs3 dan zou ik kiezen voor Sarah Khi (uit Denemarken) en Aylin Yaren (uit Duitsland). Ze zijn allebei hartstikke lief, gezellig en technisch met de bal.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen en ambities zijn: Nog beter worden in het straatvoetbal. Dat ik andere mensen kan inspireren, kan helpen en met het ontwikkelen.

Wil je zelf nog iets kwijt?

Als je iets wilt doen, doe het! Het is nooit te laat om iets nieuws te leren. En onthoud door veel fouten te maken leer je veel. Als je iets telkens en telkens weer doet word je er steeds beter in, dus onthoud blijf proberen en doorzetten totdat je je doel hebt bereikt!

Volg Rania op Instagram !

@raniaeljackson

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!