BRYAN UGBODAGA: WAT IK MOOI VIND AAN PANNA IS DAT HET MENSEN BIJ ELKAAR BRENGT.

Deze week hebben we een tof interview met Bryan Ugbodaga! In dit interview lees je hoe Bryan zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en kom je meer te weten over zijn ervaring op het WK in Denemarken.

Kan je jezelf introduceren?

Mijn naam is Bryan Ugbodaga en ik ben 14 jaar oud.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Waar mijn liefde is begonnen is eigenlijk door Nabil. Het is allemaal eigenlijk heel gek ik begonnen, ik speelde een potje honderdtachtigen met een paar vrienden toen kwam Nabil meedoen, hij deed gekke trucjes die ik ook wilde leren en sinds die dag is mijn liefde voor straatvoetbal begonnen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

De emoties die bij erbij komen als je speelt en de skills die je kan laten zien. Wat ik mooi vind aan panna is dat het mensen bij elkaar brengt die allemaal liefde hebben voor voetbal.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Op het Nederlands kampioenschap ben ik 2e geëindigd dat was tot nu toe wel mijn mooiste moment.

Welk Panna Knock Out event of toernooi vond je het lauwst en waarom?

Het WK in Denemarken. Het niveau was echt hoog en de vibe die hing op dat toernooi was ook echt gek. Alles was perfect geregeld en ik heb veel skills gezien en ook laten zien.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Teun el Jackson, want ik vind hem een hele gekke speler.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Nabil el Jackson en Bradley Martina. Ik kies voor Nabil omdat hij mij wel echt aan de scene heeft geïntroduceerd en ik kies voor Bradley omdat ik samen met hem ben begonnen aan straatvoetbal en wij hebben al veel samen meegemaakt en ook veel bereikt.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Ik wil nog veel beter worden en hoger eindigen in de grote toernooien.

Volg Bryan op Instagram!
@bryan.skills

Op de hoogte blijven van alle Panna Knock Out toernooien?
Volg ons op instagram! @PannaKnockOutBenelux

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.