BRYAN UGBODAGA: WAT IK MOOI VIND AAN PANNA IS DAT HET MENSEN BIJ ELKAAR BRENGT.

Deze week hebben we een tof interview met Bryan Ugbodaga! In dit interview lees je hoe Bryan zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en kom je meer te weten over zijn ervaring op het WK in Denemarken.

Kan je jezelf introduceren?

Mijn naam is Bryan Ugbodaga en ik ben 14 jaar oud.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Waar mijn liefde is begonnen is eigenlijk door Nabil. Het is allemaal eigenlijk heel gek ik begonnen, ik speelde een potje honderdtachtigen met een paar vrienden toen kwam Nabil meedoen, hij deed gekke trucjes die ik ook wilde leren en sinds die dag is mijn liefde voor straatvoetbal begonnen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

De emoties die bij erbij komen als je speelt en de skills die je kan laten zien. Wat ik mooi vind aan panna is dat het mensen bij elkaar brengt die allemaal liefde hebben voor voetbal.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Op het Nederlands kampioenschap ben ik 2e geëindigd dat was tot nu toe wel mijn mooiste moment.

Welk Panna Knock Out event of toernooi vond je het lauwst en waarom?

Het WK in Denemarken. Het niveau was echt hoog en de vibe die hing op dat toernooi was ook echt gek. Alles was perfect geregeld en ik heb veel skills gezien en ook laten zien.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Teun el Jackson, want ik vind hem een hele gekke speler.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Nabil el Jackson en Bradley Martina. Ik kies voor Nabil omdat hij mij wel echt aan de scene heeft geïntroduceerd en ik kies voor Bradley omdat ik samen met hem ben begonnen aan straatvoetbal en wij hebben al veel samen meegemaakt en ook veel bereikt.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Ik wil nog veel beter worden en hoger eindigen in de grote toernooien.

Volg Bryan op Instagram!
@bryan.skills

Op de hoogte blijven van alle Panna Knock Out toernooien?
Volg ons op instagram! @PannaKnockOutBenelux

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.