KAZIM TUZCU: WAT IK ERG MOOI VIND US DAT JE EEN BANG OPBOUWT MET IEDEREEN BINNEN HET STRAATVOETBAL.

Deze week hebben we een tof interview met Kazim Tuzcu. In dit interview lees je hoe Kazim zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en wat zijn dromen en ambities zijn.

Kan je jezelf introduceren?

Mijn naam is Kazim el Jackson. Ik ben 20 jaar en woon in Sliedrecht. Ik ben sinds 2018 bezig met straatvoetbal en voor mij is dat een gevoel van vrijheid.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Voor mij is de liefde voor straatvoetbal begonnen in 2018 toen ik Nasser el Jackson leerde kennen op mijn oude voetbalvereniging. Hij gaf een show waar ik heel erg gemotiveerd door werd. Na het zien van zijn show begon ik de dag daarna gelijk te oefenen met een bal en mijn filmpjes van mijn skills door te sturen naar hem. De video’s die ik naar Nasser stuurde kregen altijd een positieve reactie, waardoor ik nog harder ging trainen om nog beter te worden. Waar ik heel blij van wordt zijn de vibes van de straatvoetballers. Dat heeft mij ook een stuk verder gebracht in de straatvoetbal wereld.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij het meeste aanspreekt is als ik aan het trainen ben op pleintjes en ik bezig ben met trucjes zijn er altijd mensen die het super vet vinden wat ik allemaal laat zien. Ik probeer ze altijd wat te leren zodat zij zelf ook beter worden in straatvoetbal. Wat ik erg mooi vind is dat je echt een band opbouwt met iedereen binnen het straatvoetbal.

Wat zijn je hoogte punten tot nu toe?

Dat ik aan veel toernooien heb mogen deelnemen. Ik heb veel mensen leren kennen in de straatvoetbalwereld waar ik echt een goede band me gemaakt heb. Dat er zulke toernooien georganiseerd worden door Panna Knock Out.

Welke Panna Knock Out event vond je het lauwste?

Voor mij is daar geen twijfel over mogelijk dat is WSF2019 wat was dat een mooi toernooi. Op het toernooi waren rappers, freestylers en panna spelers aanwezig. Dat was een dag om nooit meer te vergeten de vibe die daar hing was heel erg mooi.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Anass el Jackson heb ik altijd erg lastig gevonden omdat hij heel snel en technische is met zijn bewegingen. Hij heeft een mooie stijl aan de bal en is heel gevaarlijk in balbezit.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3 wie zou jij dan kiezen?

Zelf zou ik kiezen voor Nasser el Jackson en Younes el Jackson. Ik vind ze beide heel goed aan de bal ze kunnen samen ook goed communiceren met elkaar en dat is wel belangrijk met 3vs3.

Mijn dromen en ambities in het straatvoetbal zijn?

Zoveel kinderen motiveren om ook te beginnen aan straatvoetbal. Daarnaast wil ik een keer wereldkampioen panna worden. Dat is wel een van mijn grootste dromen die ik heb met het straatvoetbal.

Volg Kazim Tuzcu op Instagram!

@kazim_eljackson

Op de hoogte blijven van alle Panna Knock Out toernooien?
Volg ons op instagram! @PannaKnockOutBenelux

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.