PANNA KNOCK OUT OOK IN 2022 WEER AANWEZIG TIJDENS KONINGSDAG IN SCHERPENZEEL

Als er één Oranjevereniging in Nederland actief is dan is het wel de Oranjevereniging in Scherpenzeel. Het hele jaar door organiseren zij namelijk volop activiteiten maar het jaarlijkse hoogtepunt is toch wel Koningsdag op 27 april. Wij zijn daarom blij dat wij hier weer onderdeel van mogen zijn!

Ook in 2018 en 2019 waren wij namelijk, destijds nog onder de vlag van zusteronderneming  Freestylevoetbal.nl, al te gast met een voetbalpark en entertainment van onze straatvoetballers.

De afgelopen 2 jaar hebben zij helaas geen Koningsdag mogen organiseren waar ze zo enthousiast en bevlogen mee bezig zijn dus we zijn blij dat dat in 2022 weer gaat veranderen. Wij zullen voor de lokale kids en jongeren een voetbalpark verzorgen met onder andere een pannakooiSnelheidsmeterHeadis en Voetbaldart. Daarnaast zal niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen panna Easy Man te gast zijn om voor entertainment te zorgen.

Ook nog op zoek naar een sportieve invulling voor Koningsdag?

Wij gaan graag (vrijblijvend) in gesprek! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.

Eerste Pole Soccer toernooi was een succes!

Het eerste Pole Soccer event, georganiseerd door Panna Knock Out. Dit  event vond plaats op 15 maart in de loods van Panna Knock Out. Tijd om het nieuwe concept te introduceren aan de community, en kijken hoe we dit weer naar het volgende level kunnen tillen!