PANNA KNOCK OUT OOK IN 2022 WEER AANWEZIG TIJDENS KONINGSDAG IN SCHERPENZEEL

Als er één Oranjevereniging in Nederland actief is dan is het wel de Oranjevereniging in Scherpenzeel. Het hele jaar door organiseren zij namelijk volop activiteiten maar het jaarlijkse hoogtepunt is toch wel Koningsdag op 27 april. Wij zijn daarom blij dat wij hier weer onderdeel van mogen zijn!

Ook in 2018 en 2019 waren wij namelijk, destijds nog onder de vlag van zusteronderneming  Freestylevoetbal.nl, al te gast met een voetbalpark en entertainment van onze straatvoetballers.

De afgelopen 2 jaar hebben zij helaas geen Koningsdag mogen organiseren waar ze zo enthousiast en bevlogen mee bezig zijn dus we zijn blij dat dat in 2022 weer gaat veranderen. Wij zullen voor de lokale kids en jongeren een voetbalpark verzorgen met onder andere een pannakooiSnelheidsmeterHeadis en Voetbaldart. Daarnaast zal niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen panna Easy Man te gast zijn om voor entertainment te zorgen.

Ook nog op zoek naar een sportieve invulling voor Koningsdag?

Wij gaan graag (vrijblijvend) in gesprek! Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.