SPETTERENDE AFSLUITING BALLIESESSIES SPARTA MET SHOW VAN NASSER EL JACKSON

Sinds oktober op het Cruyff Court naast het Sparta stadion zijn wij wekelijks bezig geweest met het geven van straatvoetbaltrainingen aan lokale jongeren in samenwerking met de betrokken Spartaan, dat is de maatschappelijke tak van Sparta.

Jongeren hebben een scorekaart gekregen bij de eerste training en kunnen elke training punten scoren op skills, respect en door op tijd te komen. Dat doen wij door jongeren niet alleen te ontwikkelen op sportief vlak, maar ook leren hoe ze een eigen toernooi moeten organiseren en training moeten geven aan elkaar. Dit is goed voor de ontwikkeling van jongeren zodat zij een rolmodel kunnen worden in de toekomst.

Vrijdag 25 Februari 2022 was het zover het toernooi die zelf georganiseerd was door de jongeren met als grote verassing Nasser el Jackson. Nasser begon met een toffe show en ging daarna 1v1 panna spelen tegen de jongeren. Ondanks het slechte weer  met hagel, regen en koude wind ging het toernooi van start. Het weer werd al snel beter en daardoor werd het steeds drukker op het Cruyff court.

De winnaar van het toernooi was  Appie el Hasnaoui,14 jaar oud en heeft door deze overwinning zijn ticket U15 gewonnen voor het NK.

Volg Appie op Instagram!     @appie_vnw

Het was een geslaagde middag! Dit zelfde concept gaat nog eens georganiseerd worden, de nieuwe datum volgt nog. Voor meer informatie binnenkort hierover volg ons op Instagram!

@PannaKnockOutBenelux

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

NK Panna Knock Out 2023

Het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 vindt wederom plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!