URBAN EVENT FEIJENOORD WAS GESLAAGD!

Op zaterdag 29 en zondag 30 januari hebben we tijdens Urban Event Feijenoord mogen zorgen voor een toffe straatvoetbal programmering. Naast onze invulling konden jongeren ook freerunnen onder leiding van de professionals van Rush World en was er een 3×3 basketball toernooi met de Concrete Lions.

Panna Knock Out toernooi

Op zaterdag was het tijd voor een Panna Knock Out toernooi. Hier werd gespeeld in de categorieën tot en met 13 jaar en 14+. Ondanks de harde wind kwamen hier meer dan 20 deelnemers op af die hebben gestreden voor de winst. Na een gezellig toernooi gingen Brian Silva (U13) en Mo Taouss (14+) er met de winst vandoor.

Als side-event kon er 3vs3 gespeeld worden wat ook diende als opwarmer voor het toernooi van de zondag.

3vs3 
Op zondag was het tijd voor een 3vs3 toernooi waarbij gestreden werd om de eer maar vooral ook voor de prachtige beker! Na zenuwslopende potjes straatvoetbal ging uiteindelijk Team el Jackson met Teun, Jos en Saajan er met de winst vandoor.

Naast het 3vs3 toernooi stond er een pannakooi als side-event en deze werd natuurlijk veelvuldig gebruikt door de aanwezige jongeren.

Nasser el Jackson

Niemand minder dan Nasser el Jackson was op zowel de zaterdag als zondag te gast om knallende shows te geven voor de aanwezige jongeren. Nasser heeft er zoals altijd een feestje van gemaakt en naast de shows konden jongeren bij hem terecht voor het leren van trucs of natuurlijk voor een foto of handtekening.

Grote dank aan Summer Games en Stichting Urban Culture Lab voor het mogelijk maken van Urban Weekend Feijenoord!

Op de hoogte blijven van alle Panna Knock Out toernooien?
Volg ons op instagram! @PannaKnockOutBenelux

NK Panna Knock Out 2023

Het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 vindt wederom plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!

Kwalificatietoernooien NK Panna Knock Out

De komende weken zijn er nog veel mogelijkheden om je te kwalificeren voor het NK Panna Knock Out! Check de kalender om te zien wanneer we bij jou in de buurt te vinden zijn.