URBAN EVENT FEIJENOORD WAS GESLAAGD!

Op zaterdag 29 en zondag 30 januari hebben we tijdens Urban Event Feijenoord mogen zorgen voor een toffe straatvoetbal programmering. Naast onze invulling konden jongeren ook freerunnen onder leiding van de professionals van Rush World en was er een 3×3 basketball toernooi met de Concrete Lions.

Panna Knock Out toernooi

Op zaterdag was het tijd voor een Panna Knock Out toernooi. Hier werd gespeeld in de categorieën tot en met 13 jaar en 14+. Ondanks de harde wind kwamen hier meer dan 20 deelnemers op af die hebben gestreden voor de winst. Na een gezellig toernooi gingen Brian Silva (U13) en Mo Taouss (14+) er met de winst vandoor.

Als side-event kon er 3vs3 gespeeld worden wat ook diende als opwarmer voor het toernooi van de zondag.

3vs3 
Op zondag was het tijd voor een 3vs3 toernooi waarbij gestreden werd om de eer maar vooral ook voor de prachtige beker! Na zenuwslopende potjes straatvoetbal ging uiteindelijk Team el Jackson met Teun, Jos en Saajan er met de winst vandoor.

Naast het 3vs3 toernooi stond er een pannakooi als side-event en deze werd natuurlijk veelvuldig gebruikt door de aanwezige jongeren.

Nasser el Jackson

Niemand minder dan Nasser el Jackson was op zowel de zaterdag als zondag te gast om knallende shows te geven voor de aanwezige jongeren. Nasser heeft er zoals altijd een feestje van gemaakt en naast de shows konden jongeren bij hem terecht voor het leren van trucs of natuurlijk voor een foto of handtekening.

Grote dank aan Summer Games en Stichting Urban Culture Lab voor het mogelijk maken van Urban Weekend Feijenoord!

Op de hoogte blijven van alle Panna Knock Out toernooien?
Volg ons op instagram! @PannaKnockOutBenelux

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.

In de spotlight: Besahtekk!

Deze week hebben we een interview met Besahtekk! In dit interview lees je hoe hij zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn wat zijn droom is.

Street sports event 010

Op zaterdag 23 december werden verschillende soorten urban sports beoefent door de hele stad zoals een Stuntstep battle, basketbal toernooi, freerunning jam en natuurlijk een straatvoetbal en panna toernooi.